NothingYleinen

Vuoto: Nothingilta tulossa uudet kuulokkeet – todennäköisesti kantavat uuden tytärbrändin nimeä

”Particles by XO”

Nothing saattaa julkistaa ensimmäisen tytärbrändin, joka on suunnattu erityisesti Yhdysvaltojen markkinoille. Uusi brändi kantaa nimeä ”Particles by XO”. Ensimmäisistä kuulokkeista on nyt vuotanut kuvat, jotka paljastavat mielenkiintoisen muotoilun.

Uuden tytärbrändin julkaiseminen olisi hyvin erikoista Nothingilta, joka on itsekin vasta hyvin tuore tulokas kuluttajamarkkinoilla. Jos tieto pitää paikkansa, niin Nothing haluaa toteuttaa hieman erilaisen markkinakohtaisen brändin, jonka ensimmäisissä kuulokkeissa ei ole Nothingin brändiltä tuttuja muotoiluelementtejä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotaja Kuba Wojciechowski on kertonut 91mobiles-sivustolle tietoja ensimmäisistä tuotteista. Uusi brändi ”Particles by XO” on vahvasti liitoksissa Nothingiin ainakin ohjelmiston osalta. Toistaiseksi on epäselvää, mitä uusi brändi tarkoittaa, mutta se selvinnee lähempänä. Uusi brändi on jo saanut tavaramerkin Yhdysvalloissa, mutta Nothing ei ole itse ainakaan kertonut siitä mitään itse.

Nimen lisäksi vuotaja on julkistanut kuvia, jotka paljastavat uudenlaisien langattomien kuulokkeiden muotoilun. Kuvien perusteella kuulokkeiden muotoilu on uniikki, sillä ne näyttävät koostuvan kahdesta yhdistetystä pallosta. Yleinen ilme on L-muotoinen ja niissä on tulpallinen toteutus. Kuvat paljastavat latauskotelon olevan litteä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muotoilu on minimalistinen, mutta ei kuitenkaan tarjoa Nothingille tuttua läpinäkyvyyttä. Tämän takia kuulokkeet halutaan todennäköisesti julkaista eri brändillä. Particles by XO saattaa olla muotiin keskittyvä brändi vain Yhdysvaltojen markkinoille.

Kuulokkeiden koodinimen kerrotaan olevan B154. Kuulokkeiden koodista on paljastunut tuettuna olevan LHDC-koodekki sekä aktiivinen melunvaimennus. Näiden tietojen perusteella kuulokkeiden voidaan odottaa tarjoavan huipputason ratkaisuja sekä lupaavan äänentoiston. Tiedot tarkentuvat mahdollisesti lähempänä julkaisua.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing