OnePlusOPPOTeknologiaYleinen

OPPO julkaisee pian identtisen kopion OnePlus X puhelimesta

oppo-a30-vs-oneplus-mini-01

Kiinalaiset OPPO ja OnePlus yhdistetään usein toisiinsa, sillä viime vuonna kävi ilmi, että OPPO:lla oli näppinsä pelissä OnePlus yrityksessä. Vaikka OnePlus onkin ihan oma yrityksensä, niin suurin rahoitus toimintaan tulee kuitenkin OPPO:lta. Muutama viikko sitten OPPO muutti yrityksensä nimeä niin, että se sisältää ”Plus” sanan, jonka jälkeen arveltiin, että OnePlus olisi sulautumassa OPPOon. Tämän kuitenkin molemmat yritykset kiistivät.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt kuitenkin TENAAN:n tietokannasta on löytynyt kaksi täysin identtistä älypuhelinta. Toinen on OnePlussan valmistama ja toinen on OPPO:n valmistama. OnePlussan puhelin on mitä luultavammin OnePlus X. TENAA:n tietokannassa puhelimen nimi on OnePlus ONE E1000. Ainakin Kiinan markkinoilla myytävä OnePlus X on malliltaan ONE E1001, jonka takia voimme kutsua myös tätä puhelinta OnePlus X malliksi. Myös tekniset tiedot ovat samanlaiset näiden puhelimien välillä. Vaikka monet mediat ovatkin tehneet jutun, että kyseessä on OnePlus Mini tai OnePlus 2 Mini, niin kyseessä on mitä luultavammin eri markkinoille tarkoitettu versio OnePlus X puhelimesta.

TENAA:n tietokannasta löytyvä OPPO A30 on tämän OnePlus puhelimen kanssa täysin identtinen ulkomuotoilua ja teknisiä ominaisuuksia myöten. Tämä vahvistaa sitä, että OnePlussalla ja OPPO:lla on jotain yhteistä.

oppo-a30-vs-oneplus-mini-02

Lähteet:

Gizmochina, OnePlus Mini & OPPO A30 Hits TENAA, Both Feature Same Specs & Design!

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus