PlantronicsYleinen

Osallistu kilpailuun ja voita Plantronics 500 -kuulokkeet

Plantronics BackBeat 500

Plantronics ja SuomiMobiili haluavat ilahduttaa lukijoitaan kilpailulla, jossa on mahdollista voittaa BackBeat 500 -kuulokkeet!

Plantronicsin uudet langattomat BackBeat 500 -kuulokkeet tuovat korkealuokkaisen äänenlaadun ja pitkän akkukeston kohtuulliseen hintaluokkaan. Kevyet ja mukavat korvien päälle asetettavat kuulokkeet toistavat musiikkia yhdellä latauksella jopa 18 tuntia. Suositushintaan 99 euroa myytävät kuulokkeet eivät tingi tippaakaan myöskään äänenlaadusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Yhä useammat haluavat luopua sotkeutuvista kuulokejohdoista, mutta eivät halua joutua tekemään kompromisseja tyylin tai äänenlaadun osalta”, kertoo Plantronicsin Portfolio Business Management -johtaja Greg Miller. ”BackBeat 500 on erinomainen ensiaskel langattomien kuulokkeiden maailmaan. Sillä on hintaluokkansa pisin akkukesto, tyylikäs design ja Plantronicsille ominainen huippuluokan äänenlaatu.”

BackBeat 500 kulkee kevyesti mukana. Sen 40 mm kuuloke-elementit ja bassoputki tuottavat täyteläisen ja rikkaan äänen. Mukavat muistipehmusteella varustetut kupit eristävät ulkopuolisia ääniä. Kuulokkeissa olevien painikkeiden avulla on helppo ohjata musiikin kuuntelua ja vastata puheluihin. Laajakaistaääntä tukevalla mikrofonilla voi myös aktivoida esimerkiksi puhelimen Siri-, Google Now- tai Cortana-apurin.

BackBeat 500 -kuulokkeiden ominaisuuksia ovat:

  • Langaton kantama jopa 10 metriä, kun kuulokkeet on yhdistetty Bluetooth 4.1 -standardia tukevaan laitteeseen
  • Taittuvat kupit tekevät kuljettamisesta helppoa
  • DeepSleep-tila säilyttää akun latauksen jopa kuuden kuukauden ajan kuulokkeiden ollessa käyttämättöminä
  • Tarvittaessa kuulokkeet voidaan yhdistää äänilähteeseen myös 3,5 mm liitäntää käyttävällä johdolla
  • Kuulokkeet voivat olla yhteydessä kahteen eri Bluetooth-äänilähteeseen samanaikaisesti. Kaikkiaan kuulokkeet voi yhdistää kahdeksaan eri laitteeseen
  • Bluetooth-parin muodostaminen on helppoa ja nopeaa.

BackBeat 500 -kuulokkeet on mahdollista voittaa käymällä kommentoimassa alla olevaan Facebook-päivitykseen. Koska ollaan musiikin asialla, niin kilpailuun voi osallistua kommentoimalla päivityksen alle, mikä on sinun henkilökohtainen vuoden lempikappale tai voimabiisi. Kommentoi muodossa ”Esittäjä – kappale”.

 

Muista myös tykätä Plantronicsista Facebookissa ja LinkedInissä.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi