GiganttiOuraYleinen

Oura yhteistyöhön Gigantin kanssa – Älysormus saatavilla Pohjoismaissa Elkjøpin myymälöistä

Oura Gen3 Horizon ruusukultaisena.

Älysormuksistaan tunnettu Oura aloittaa yhteistyön Pohjoismaiden suurimman elektroniikkaketju Elkjøpin kanssa. Gigantti on osa Elkjøp-konsernia. Oura-sormuksen kaikki mallit ja koot ovat 13. toukokuuta alkaen saatavilla yli 100 Elkjøpin myymälässä ja nettikaupassa Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa.

”Oura perustettiin Suomessa, joten vähittäiskauppoihin laajentuminen Pohjoismaissa on jännittävä ja merkityksellinen askel brändille”, sanoo Doug Sweeney, Ouran markkinointijohtaja. ”Elkjøpin asiakkaat ovat uusien teknologioiden varhaisia omaksujia, joten olemme innoissamme voidessamme tehdä yhteistyötä Elkjøpin kanssa ja esitellä yhä useammille ihmisille Ouran hyvinvointia muuttavan voiman.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Oura-sormus on saatavilla Gigantti-myymälöissä Suomessa, Elkjøp- ja Elkjøp Phonehouse -myymälöissä Norjassa, Elgiganten-myymälöissä Tanskassa sekä Elgiganten- ja Elgiganten Phonehouse -myymälöissä Ruotsissa.

Yhteistyön ansiosta Elkjøpin asiakkaat voivat ensimmäistä kertaa sovittaa Oura-sormusta ennen ostamista sen täydellisen istuvuuden varmistamiseksi. Lisäksi myymälöissä on mahdollista tutustua Oura-sormuksen ominaisuuksiin ja Oura-jäsenyyden tarjoamiin etuihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toukokuun aikana Vantaan Tammiston Giganttiin rakentuu Pohjoismaiden ainoana myymälänä Oura-osasto. Tammiston Gigantissa asiakkailla on mahdollista tutustua Ouraan ja yrityksen historiaan paremmin videoiden ja tietoiskujen avulla. Lisäksi näytteillä ovat kaikki Ouran tuotteet.

”Asiakkaamme etsivät enenevissä määrin erilaisia tapoja käyttää teknologiaa erityisesti terveytensä ja hyvinvointinsa parantamiseksi”, sanoo Hans Trolläng, Elkjøpin kaupallinen johtaja. ”Oura on vakiinnuttanut asemansa terveyskäyttöön suunnatun, puettavan teknologian johtavana toimijana, ja olemme innoissamme voidessamme olla yrityksen ensimmäinen laajamittainen kivijalkakumppani Pohjoismaissa.”

Lähde: Gigantin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Gigantti