Paljastavatko nämä vuotokuvat tulevan Huawei P10 -puhelimen?

3

Kiinalaisen Huawein odotetaan julkaisevan Mobile World Congress 2017 -messujen alla 26. helmikuuta tämän vuoden lippulaivapuhelimensa. Viime vuoden huhtikuussa Huawei esitteli Huawei P9 -malliston ja ensi kuussa yhtiöltä odotetaan Huawei P10 -malliston puhelimia.

Toistaiseksi Huawei on onnistunut pitämään uusia puhelimia koskevat “varmat” tietovuodot kurissa, sillä siitä ei ole vielä saatu kuulla paljoakaan. Huawei P10 -puhelimeen odotetaan 5,2 tuuman Full HD -näyttöä, 3100 milliampeeritunnin akkua. Huhuissa odotetaan myös, että tulossa olisi viime vuoden tapaan Plus-malli, eli Huawei P10 Plus, johon odotetaan 5,5 tuuman QHD-näyttöä ja 3650 milliampeeritunnin akkua. Molempien puhelimien sisällä uskotaan hyrräävän Kirin 960 tai päivitetty Kirin 965 -järjestelmäpiiri. Huawei P10:n kamera tulee luultavasti jatkamaan Huawein ja Leican kaksoiskameraideologiaa.

Nyt Gizmochina-sivusto kertoo kuvista, joissa uskotaan esiintyvän tulevan Huawei P10 -puhelimen sisäosia. Kuvien aitoudesta ei voida olla varmoja, mutta niiden perusteella Huawei P10 saisi kaksoiskameran ja edestä löytyvän sormenjälkilukijan Huawei Mate 9 Pro -puhelimen tavoin.

Kuvien joukkoon on päätynyt myös kolme varsin todenmukaiselta näyttävää lehdistökuvaa Huawei P10 -puhelimesta. Kuvissa puhelin esiintyy mustana ja kultaisena.

Päivitetty 21.1.2017: lisätty kuva myös puhelimen takaosasta. 

Tietoa kirjoittajasta

Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja. Yhteydenotot: [email protected]

%d bloggaajaa tykkää tästä: