HonorYleinen

Paluun tehnyt Robin on Honorin uusi kampanjakasvo – Unseen Robin -dokumenttisarjan ensimmäinen jakso julkaistaan 5. helmikuuta

Robin on Honorin tuorein kampanjakasvo.

Kansainvälisille esiintymislavoille suuntaava Robin on Suomen puhelinmarkkinoiden haastajan Honorin kampanjakasvo. Artistin comeback-keikan jälkeiset tunnelmat ovat nähtävillä Honori Finlandin YouTubessa. Honor tarjoaa Robin-faneille myös Unseen Robin -minidokumenttisarjan.

Emma Gaalassa paluun tehnyt muusikko Robin eli Robin Packalen on uuden Honor View20 -lippulaivapuhelimen kampanjakasvo. Puhelin on Robinille sekä työväline että tyylikysymys, ja Honorin uunituore lippulaiva oli artistille selkeä valinta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Puhelimella on mun elämässä iso rooli, koska hoidan sillä ihmissuhteitani sekä työ- ja vapaa-ajan asioita. Myös sosiaalinen media on mulle tärkeä työväline, minkä vuoksi puhelin on välttämätön. Valitsin Honor View20 -puhelimen, koska sen mielettömän tarkka kamera teki muhun vaikutuksen. Siinä on myös kestävä akku ja se on muutenkin tyylikäs laite”, Robin Packalen kertoo.

Honor teki lauantaina kuuden tunnin verran suoraa lähetystä Emma Gaalan kulisseista Ilta-Sanomien verkkosivuille. Suoran lähetyksen juontajana toimi suosittu YouTube-tähti Tume. Osana lähetystä nähtiin myös Robinin tuore haastattelu, jonka voi katsoa artikkelin lopusta.

Honor tarjoaa Robinin seuraajille mahdollisuuden kuulla artistin kuulumisista tarkemmin Unseen Robin -dokumenttisarjan myötä. Sarjassa Robin avaa katsojille ajatuksiaan artistina olemisesta ja kertoo tarkemmin kansainvälisestä urastaan sekä tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Valtaosa dokumentista on tehty Robinin uuden musiikkivideon kuvauksissa Bangkokissa, mutta mukana on myös tunnelmia lavan takaa juuri ennen Emma Gaalan comeback-keikkaa. Nelijaksoisen dokumentin ensimmäinen jakso on nähtävillä Honor Finlandin Facebookissa ja YouTubessa sekä Robinin omilla Facebook-sivuilla tulevana tiistaina 5. helmikuuta.

Lue myös: Arvostelussa Honor View20 – Paras Honor-puhelin

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Honor Finlandin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor