ViikkokysymysYleinen

Viikkokysymys: Kumpi kiinnostaa enemmän, 5G-puhelimet vai taittuvanäyttöiset puhelimet?

Tämän kertaisessa viikkokysymyksessä etsitään vastausta SuomiMobiilin lukijoiden keskuudesta kysymykseen, kumpi kiinnostaa enemmän, 5G-puhelimet vai taittuvanäyttöiset puhelimet. Näiden kahden uuden teknologian odotetaan mullistavan älypuhelinmarkkinat ja ensiaskeleet kohti tulevaisuutta otetaan jo tänä vuonna.

Lukuisat älypuhelinvalmistajat tulevat vuoden 2019 aikana esittelemään 5G-yhteyksillä varusteltuja älypuhelimia, vaikka 5G ei ole toiminnassa vielä juurikaan missään, verrattuna alueeseen, jonka 4G pystyy nykypäivänä kattamaan. Toinen vahvasti kuluvan vuoden aikana pinnalla oleva suuntaus on taittuvanäyttöiset älypuhelimet. Älypuhelinvalmistajat ovat demonstroineet jo omia ratkaisujaan, mutta kuluttajatuotteiksi asti taittuvanäyttöisiä älypuhelimia ei ole vielä saatu. Mahdollisesti jo MWC-messuilla helmikuun lopulla tullaan näkemään niin 5G-puhelimia kuin taittuvanäyttöisiä puhelimia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kumpi on siis mielenkiintoisempi, 5G-puhelimet vai taittuvanäyttöiset puhelimet?

Äänestys on päättynyt!

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Viikkokysymys