XiaomiYleinen

POCO vahvisti uuden pelaamiseen suunnatun POCO F3 GT -puhelimen olevan tulossa

POCO F3 GT -puhelimesta on kuultu jo aikaisemminkin tietoja, sillä sen on tiedetty olevan Kiinan ulkopuolisille markkinoille suunnattu versio Redmi K40 Gaming Edition -pelipuhelimesta. Nyt Xiaomin tytärbrändi POCO on vahvistanut Intiassa POCO F3 GT -puhelimen olevan tulossa, mutta valitettavasti vielä tarkkaa aikataulua julkaisulle ei ole annettu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Twitterissä julkaistun teaser-videon perusteella POCO olisi julkaisemassa POCO F3 GT -puhelimen Intiassa vuoden kolmannella neljänneksellä, eli heinä-syyskuussa. Lisäksi video vahvistaa puhelimen olevan varusteltuna MediaTekin kehittämällä huippuluokan Dimensity 1200 -järjestelmäpiirillä, joka viimeistään vahvistaa kyseessä olevan sama laite kuin Kiinassa esitelty Redmi K40 Gaming Edition.

Kyseessä on kuitenkin vain vahvistus sille, että puhelin esitellään Intiassa. Valitettavasti vahvistusta ei ole saatu sille, nähdäänkö POCO F3 GT myös muilla globaaleilla markkinoilla.

Kiinassa julkaistu Redmi K40 Gaming Edition -puhelin on hyvin mielenkiintoinen keskihintaluokan pelipuhelin, joten myös POCO F3 GT:n voidaan olettaa olevan mielenkiintoinen. Puhelimessa on muun muassa 6,67 tuuman 120 hertsin virkistystaajuudella varusteltu näyttö sekä MediaTekin kehittynein Dimensity 1200 -järjestelmäpiiri. Puhelimessa on lisäksi 5065 milliampeeritunnin akku ja Android 11 -käyttöjärjestelmä. Kiinassa puhelin maksaa edullisimmillaan vain 255 euroa. Lisätietoja puhelimesta voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Twitter (POCO India)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi