OnePlusYleinen

OnePlus Nord CE 5G -puhelimesta vuodettiin tietoja – saamassa Snapdragon 750G -piirin ja 64 MP kameran

OnePlus on vahvistanut julkaisevansa uuden keskihintaluokan älypuhelimensa 10. kesäkuuta Euroopassa sekä Intiassa. Kyseessä on OnePlus Nord CE 5G, josta ei ole ollut varmoja tietoja kovinkaan paljoa. Nyt kuitenkin Android Central -sivusto on saanut käsiinsä yksityiskohtaisempia tietoja tulevasta puhelimesta, joiden perusteella kyseessä olisi alemman keskihintaluokan laite.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa kerrotaan olevan viime vuonna julkaistu Snapdragon 750G -järjestelmäpiiri, joka on nähty muun muassa Samsung Galaxy A52 5G– ja Xiaomi Mi 10T Lite -puhelimissa. Mitään tuoretta Snapdragon 780G -järjestelmäpiiriä tai huhuttua MediaTekin kehittämää Dimensity 1200 -järjestelmäpiiriä ei laitteessa uuden vuodon perusteella nähdä. OnePlus Nord CE 5G:n kerrotaan myös saavan 6,43 tuuman AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on 90 hertsin virkistystaajuus.

OnePlussan kerrotaan luottavan puhelimessa 64 megapikselin pääkameraan, jonka rinnalla on kaksi muutakin kamerasensoria. Etuosassa on myös 16 megapikselin kamerasensori. Android Central -sivuston mukaan myös puhelimen muotoilua on hieman uudistettu, sillä takaosan kamera-alueen pitäisi muistuttaa nyt enemmän OnePlus 9 -sarjan puhelimia.

OnePlus on vahvistanut OnePlus Nord CE 5G:n olevan uudistettu versio viime vuoden Nord-puhelimesta, mutta kyseessä ei ole kuitenkaan suora seuraaja. OnePlus on kertonut esittelevänsä Yhdysvalloissa ja Kanadassa edullisen Nord N200 5G -puhelimen myöhemmin. Todennäköisesti kesän aikana on lupa odottaa myös OnePlus Nord 2 -puhelinta, joka olisi seuraaja viime vuoden yhdelle suosituimmista keskihintaluokan 5G-puhelimista.

Lähde: Android Central

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus