HuaweiYleinen

Pop-up-kameralla varusteltu Huawei P Smart Z myyntiin Suomessa 279 euron hintaan

Huawei on tuomassa Suomessa myyntiin uuden jäsenen P Smart -älypuhelinmallistoon. Uutuuspuhelin on Euroopassa toukokuussa julkaistu Huawei P Smart Z, joka on samalla myös Huawein ensimmäinen pop-up-kameralla varusteltu älypuhelin.

Huawei P Smart Z -puhelimen näyttö on kooltaan 6,59 tuumaa ja siinä on Full HD+ -tarkkuus, eli 2340 x 1080 pikseliä. Näytössä on myös 19,5:9-kuvasuhde, eikä minkäänlaista lovea nousevan etukameraratkaisun ansiosta. Tehoista vastaa Huawein oma Kirin 710 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 4 gigatavua RAM-muistia. Tallennustilaa P Smart Z tarjoaa mukavat 64 gigatavua, mutta puhelin tukee myöskin microSD-muistikorttia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita Huawei P Smart Z:n takaosasta on kaksi, joista pääkameran tarkkuus on 16 megapikseliä ja toinen kameroista on 2 megapikselin syvyysterävyysanturi. Etukamera nousee ylös laitteen päädystä mekaanisesti ja sen tarkkuus on 16 megapikseliä. Huawei P Smart Z -puhelimessa on myöskin suuri 4000 milliampeeritunnin akku, kuulokeliitin, sormenjälkilukija, USB-C-tyypin latausliitin sekä Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmä.

Suomessa Huawei P Smart Z -puhelinta myy tällä hetkellä ainakin Elisa ja hintaa löytyy 279 euroa. Puhelin on tarjolla kolmessa värissä, jotka ovat vihreä, musta ja sininen. Elisa kertoo toimituksien alkavan vielä tämän viikon aikana.

Lähde: Elisa

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei