HonorYleinen

Porsche Design Honor Magic V2 RSR esiteltiin Euroopassa – Tuo mukanaan luksusta ja näyttävyyttä

Porsche Design Honor Magic V2 RSR

Honor on esitellyt Euroopan markkinoilla uutta Porsche Design Honor Magic V2 RSR -puhelinta ensimmäisen kerran 26. tammikuuta Leipzigissä, Porsche Experience Centerissä järjestetyssä lanseeraustilaisuudessa. Kysyinen erikoisversio julkaistiin jo aikaisemmin tammikuussa Kiinassa. Samaan aikaan kerrottiin Magic V2 -perusversion tulevan Suomessa myyntiin helmikuun alussa.

Uutuusversiossa on uusi Porsche-viimeistely, ja lasipinnoissa on erikoinen piinitridikidepinnoite parantamassa naarmun- ja pudotuskestävyyttä. Puhelimen etupuolta on suojaamassa Honor Anti-scratch NanoCrystal Shield -lasipinta, jonka nanokiteinen toteutus tekee lasista kestävän. Lasin luvataan kestävän 10-kertaa paremmin iskuja sekä naarmuuntumista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muotoiluun on tehty muutoksia. Kamera-alueessa on nyt lentolinjamainen toteutus, joka rikkoo muuten symmetristä toteutusta. Lisäksi takaosassa on muoto, joka tuo mieleen Porschen legendaariset urheiluautot. Väriversioita on ainoastaan yksi, joka on Agate Grey. Honorin mukaan se tuo mukanaan metallista kosketusta.

Porsche Design Honor Magic V2 RSR saatavuus- ja hintatietoja ei vielä kerrottu Suomen osalta, mutta ne on luvattu vahvistaa myöhemmin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisesti Magic V2 RSR on identtinen jo markkinoilla olevan Magic V2 -puhelimen kanssa. Magic V2 -puhelimen sisällä on suuri 7,92 tuuman kokoinen LTPO OLED -näyttöpaneeli, jossa on 2156 x 2344 pikselin tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on HDR10+ -tuki sekä korkea 1600 nitin kirkkaus. Ulkopuolen näyttö on kooltaan 6,43 tuumaa ja sekin perustuu OLED-tekniikkaan. Näytössä on 2376 x 1060 pikselin tarkkuus, 120 hertsin virkistystaajuus sekä 2500 nitin maksimikirkkaus.

Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri. RAM-muistia on 16 gigatavun verran ja sisäistä tallennustilaa on jopa 1 teratavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosassa on kolmoiskamera, jonka kohokohta on 50 megapikselin pääkamera optisella kuvanvakautuksella sekä f/1.9-aukolla varustellulla linssillä. Lisäksi mukana 50 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 20 megapikselin telekamera 2,5-kertaisella optisella zoomilla sekä optisella kuvanvakautuksella. Puhelimeen on saatu kaksi 16 megapikselin etukameraa, jota varten näyttöihin on tehty reikä.

Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja kyseessä on uudenlainen pii-hiili-akku. Lataus onnistuu 66 watin teholla langallisesti USB-C-liittimen kautta. Tuettuna ei ole langatonta latausta. Käyttöjärjestelmäksi ilmoitetaan Android 13, jonka päällä hyrrää MagicOS 7.2 -käyttöliittymä.

Lähde: Honorin materiaalit

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor