Sponsoroitu

Puhelimet, suojakuoret ja muut mobiililaitteet ja tarvikkeet edullisesti Luurinetin laajasta valikoimasta

Luurinetti.fi on monipuolinen ja luotettava puhelimien, tablettien sekä tarvikkeiden jälleenmyyjä, jonka henkilökunnalla on vuosikymmenten mittainen kokemus kaupan alalta. Monista muista verkkokaupoista Luurinetti.fi poikkeaa nopeilla ja toimivilla toimitustavoilla, sillä esimerkiksi pienet tarvikkeet lähetetään kirjeenä.

Valikoimaan kuuluvat muun muassa monien valmistajien älypuhelimet, tabletit, tarvikkeet sekä myös äänituotteet. Luurinetti.fin vahvuutena ovat muun muassa nopea toimitus, edulliset hinnat sekä asiantunteva asiakaspalvelu. Lisäksi valikoimaan kuuluu yli 18 000 laadukasta tuotetta, jotka ovat tarkkaa valikoitu.

Luurinetti.fi -verkkokaupassa on myös mahdollista tehdä todellisia löytöjä, sillä poistonurkkauksessa on aina mielenkiintoisia tarjouksia. Poistonurkkauksessa on muun muassa asiakaspalautuksena tulleita tuotteita sekä sellaisia muita tuotteita, joita ei voi myydä uutena, kuten demotuotteita. Poistosta löytyy esimerkiksi edulliseen hintaan kelloja, tietokoneita, näyttöjä sekä suojakuoria. Poistotuotteisiin on mahdollista tutustua suoraan vaikka tämän linkin takaa.

Laaja valikoimia tuoreimpia älypuhelimia sekä tabletteja

Luurinetti.fi tarjoaa valikoimassaan nimensäkin mukaisesti laajan valikoiman luureja, eli perus- ja älypuhelimia lukuisilta tunnetuilta valmistajilta, kuten Samsungilta, Motorolalta, Xiaomilta, OnePlussalta, Sonylta sekä Huaweilta. Valikoimassa on aina tuoreimmat puhelimet edulliseen hintaan. Tabletteja valikoimasta löytyy erityisesti Android-käyttöjärjestelmään pohjautuen muun muassa Samsungilta, Huaweilta sekä Lenovolta.

Jos hakusessa on uusi älypuhelin tai tabletti, niin Luurinetti.fin valikoima kannattaa käydä tutkimassa läpi. Puhelinvalikoimaa päivitetään jatkuvasti, ja laitteita on varastossa heti lähetettäväksi. Toimitusaikakin on hyvin lyhyt 1-3 päivää, joten uutta puhelinta ei tarvitse odottaa pitkiä aikoja. Alapuolella olevista linkeistä pääsee suoraan tutkimaan saatavilla olevia puhelimia sekä tabletteja.

Puhelinkohtaiset lisätarvikkeet ja suojakuoret

Ostitko juuri uuden puhelimen tai haluat päivittää puhelimesi ulkoasua uusilla suojakuorilla? Luurinetti.fin laaja valikoima auttaa asian kanssa, sillä tarjolla on monipuolinen valikoima suojakuoria, panssarilaseja sekä muita lisätarvikkeita. Valikoimaan kuuluvat esimerkiksi Applen tuoreimpien iPhone 12 -puhelimien viralliset suojakuoret, mutta myös kolmannen osapuolen laadukkaita suojatarvikkeita.

Luurinetti.fi -verkkokaupasta on mahdollista hankkia esimerkiksi laitekohtaisia suojakuoria kymmenille eri puhelimille. Uutuuspuhelin voidaan suojata esimerkiksi flipcover- tai lompakkokotelolla, jolloin pystytään suojaamaan myös näyttö ja takaosa samaan aikaan. Lompakkokoteloissa mukana saadaan kuljetettua kätevästi myös tarvittavat kortit, eikä välttämättä erillistä lompakkoa tarvita.

Jos kuitenkin haluaa pitää esillä laitteen oman ulkoisen rakenteen, niin valikoimassa on myös monenlaisia muita suojakuoria, jotka ovat esimerkiksi läpinäkyviä, suojaavat vain kylkiä tai tarjoaa parempaa pitoa puhelimelle. Kattavaan suojakuori- sekä lisätarvikevalikoimaan voi tutustua alapuolella olevan linkin takaa.

Luurinetti.fi tarjoaa myös paljon muuta

Luurinetti.fi -verkkokaupan tuotevalikoima ei rajoitu pelkästään älypuhelimiin, tabletteihin ja lisätarvikkeisiin. Kaupasta löytyy monipuolisesti muun muassa modeemeita, muistikortteja, kodin pienlaitteita sekä älykotituotteita. Valikoimassa on myös monia älykelloja, älyrannekkeita sekä esimerkiksi äänituotteita.

Älykellot sekä muut puettavat terveyttä ja aktiivisuutta seuraavat laitteet ovat nostaneet suosiotaan erityisesti nyt korona-aikana, joten Luurinetti.fin valikoima näiden osalta kannattaa tarkistaa. Tarjolla on vahva valikoima tunnettujen älypuhelinvalmistajien tuotteita, sekä myös tuttujen älykellovalmistajien, kuten Fitbitin ja Garminin tuotteita.

Älykoti on myös vahvassa nosteessa jatkuvasti, ja Luurinetti.fi tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita, kuten älyimureita tai ilmanpuhdistimia, jotka voidaan liittää osaksi esimerkiksi kotiautomaatiota. Äänituotteiden osalta valikoimaan kuuluvat myös edulliset muutaman kympin kuulokkeet, aina satojen eurojen arvoisiin aktiivikaiuttimiin asti. Hyvin tunnettuja kuulokemerkkejä ovat muun muassa Motorola, Jabra sekä Plantronics.

Laajaan yli 18 000 tuotteen valikoimaan Luurinetti.fi -verkkokaupassa kannattaa käydä tutustumassa, jos ostoslistalla on esimerkiksi uusi puhelin, suojakuoret tai ihan mikä tahansa muu lisälaite tai älykello. Luurinetti.fi -kauppaan pääsee suoraan alapuolella olevasta linkistä.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Sponsoroitu