XiaomiYleinen

Xiaomi julkaisi edullisen Mi Watch Lite -älykellon – maksaa vain 50 euroa, mutta tarjoaa kattavat ominaisuudet

Xiaomi on julkaissut globaaleille markkinoille uuden Mi Watch Lite -älykellon, joka on sama laite, mikä julkaistiin Kiinassa jo nimellä Redmi Watch. Kyseessä on edullisemman hintapisteen älykello, jossa on kulmikas näyttö sekä monipuoliset terveydenseuranta ominaisuudet.

Mi Watch Lite tarjoaa 1,4 tuuman suuruisen kosketusnäytön, jossa on 320 x 320 pikselin tarkkuus. Näyttö tukee automaattista kirkkaudensäätöä sekä yli 120 erilaista kellotaulua. Kellotaulut osaavat muun muassa näyttää askeleita, kaloreita sekä muita tärkeitä tietoja vain yhdellä vilkaisulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kellossa on automaattinen unenseuranta, sykkeen mittaus sekä ohjeistettu hengitysharjoitus. Lisäksi kello mittaa jatkuvasti askelia, ja tukee myös 11 erilaista urheilutilaa, joita ovat muun muassa juoksu, pyöräily, uinti ja kävely. Kello osaa ilmoittaa myös puhelimeen saapuneet puhelut, ilmoitukset sekä kellolla voidaan ohjata musiikkia.

Xiaomi on laittanut kelloon sisälle GPS:n, GLONASS:in sekä barometrin. Akunkesto on 230 milliampeeritunnin varassa, jonka kerrotaan kestävän jopa yhdeksän päivää yhdellä lataamisella. Akku latautuu valmistajan mukaan alle kahdessa tunnissa mukana toimitettavalla latausalustalla. Xiaomi Mi Watch Lite on julkaistu kolmessa värissä, jotka ovat musta, sininen sekä valkoinen. Näiden värien lisäksi ranneke on tarjolla vihreässä ja vaaleanpunaisessa värissä.

Xiaomi on julkaissut Mi Watch Lite -älykellon toistaiseksi Indonesiassa, jossa hinnaksi on ilmoitettu 899 000 Indonesian rupiaa, joka tarkoittaa suoraan muunnettuna 53 euroa. Virallista hintaa Euroopan markkinoilla ei ole vielä paljastettu.

Lähde: Xiaomi Mi Watch Lite -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi