AppleYleinen

Raportti: Apple suunnittelee 20 tuuman taittuvalla näytöllä varusteltua MacBook-tietokonetta julkaistavaksi 3 vuoden sisällä

Apple tiedoistaan luotettavaksi noussut Ming-Chi Kuo on kertonut, että Apple suunnittelee MacBook-laitetta taittuvalla näytöllä. Raportissa puhutaan reilun 20-tuumaisesta näytöstä, johon perustuva laite voitaisiin julkaista kolmen vuoden sisällä.

”Applen ainoa taittuva tuote, jolla on selkeä kehitysaikataulu, on 20,3-tuumainen MacBook, jonka odotetaan siirtyvän massatuotantoon vuonna 2027”, kertoi Ming-Chi Kuo X-palvelussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuo ei antanut kuitenkaan mitään lisätietoja laitteesta. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun vastaavasta tuotteesta kuullaan tietoja. Aikaisemmin näyttöanalyytikko Ross Young on kertonut 20-tuumaisesta taittuvasta laitteesta, jonka lisäksi eteläkorealainen The Elec on raportoinut laitteen kehityksestä.

Tällä hetkellä suurin näyttö löytyy 16-tuumaisesta MacBook Prosta, mutta kerran Apple tarjosi myös 17 tuumaista mallia, jonka myynti lopetettiin jo vuonna 2012. Tulevassa laitteessa olisi siis kaikista suurin näyttöpaneeli MacBookin historiassa, kun näyttö on täysin avattuna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä on kuitenkin ainoa taittuva laite, jonka Apple pyrkii tuomaan markkinoille. Huhuja on ollut myös taittuvanäyttöisistä iPhone-puhelimista ja iPad-tableteista, mutta nähtävästi niiden osalta ei ole vielä mitään päätöksiä lyöty lukkoon.

Varmaa on kuitenkin, että Applen ensimmäistä taittuvanäyttöistä laitetta saadaan odottaa vielä vuosia. On myös hyvä ottaa nyt kuullut raportit varauksella vastaan, sillä Applen suunnitelmat saattavat muuttua suuntaan jos toiseen vielä ennen odotettua julkaisua.

Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple