OnePlusYleinen

Tässä on ”OnePlus Audi” – Vuotokuva paljastaa odotetun Nord 4 -puhelimen uudenlaisen muotoilun

”OnePlus Audi”

OnePlus on vasta julkaissut OnePlus 12 -sarjan huippupuhelimensa, mutta pian luvassa on uutta myös keskihintaiseen Nord-mallistoon. Odotettavasti tuttuun tyyliin kesällä nähdään OnePlus Nord 3 -puhelimelle seuraaja, joka on huhujen mukaan nimeltään Nord 4 tai Nord 5. Nyt puhelimesta on vuotanut ensimmäinen live-kuva.

Tunnettu vuotaja Max Jambor on kertonut X-palvelussa, että OnePlus Nord 4 -puhelimen sisäinen koodinimi olisi ”Audi”. Kyseessä on myös koodinimi OnePlus Ace 3V -puhelimelle, joka on sama laite, mutta vain Kiinan markkinoille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotanut kuva paljastaa tulevan puhelimen uudistuneen muotoilun. Kuvassa nähdään julkaisematon OnePlus-logolla varusteltu puhelin. Puhelimen takaosassa on tarra, jossa nähtävästi lukee myös koodinimi ”Audi”.

Mielenkiintoinen yksityiskohta on takaosan erilainen kamera-alue. Kamerat tullaan asettamaan alkuperäisen Nord-puhelimen tavoin pystysuuntaisesti yhteen pitkulaiseen kamera-alueeseen takaosan vasempaan yläkulmaan. Nord 3 -puhelimessa kamerat olivat kahdessa erillisessä ympyrässä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita nähdään olevan ainakin kaksi kappaletta. Näiden alapuolella on vielä pyöreä salamavalo, jonka keskellä saattaa olla vielä kolmas kamera. Väritys puhelimessa on melko vaalea, mutta kiiltävä. Materiaali on muiden paremmin varusteltujen Nord-puhelimien tavoin todennäköisesti lasia.

OnePlus Nord 4- ja Ace 3V -puhelimien odotetaan tarjoavan 1,5K-tason OLED-näyttöpaneelin, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista vastannee Qualcommin kehittämä Snapdragon 7+ Gen 3 -järjestelmäpiiri. Muita avainominaisuuksia olisivat 50 megapikselin optisesti vakautettu kamera, 16 megapikselin etukamera, 5500 milliampeeritunnin akku sekä 100 watin pikalataus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi OnePlus ei ole vahvistanut puhelimen julkaisua. OnePlus Ace 3V voidaan nähdä jo Kiinassa maaliskuun aikana, mutta globaalisti Nord 4 julkaistaneen kesän aikana.

Lähde: Weibo (kiinaksi), X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus