AppleYleinen

Raportti: Applen tuleva iPhone SE 3 saa 5G-yhteydet ja A15 Bionic -järjestelmäpiirin

Apple iPhone SE (2020)

Aikaisemmin on jo kuultu joitakin tietoja Applen tulevasta iPhone SE 3 -puhelimesta, joka olisi päivitetty versio nykyisestä samannimisestä laitteesta. Puhelimen julkaisua on odotettu jossain vaiheessa ensi keväänä, joten julkaisuun on vielä tovi. Nyt japanilainen Macotakara-sivusto osaa kertoa puhelimesta hieman lisätietoja.

Applen tulevassa iPhone SE 3 -puhelimessa odotetaan olen täysin samanlainen muotoilu kuin vuonna 2020 julkaistussa toisen sukupolven iPhone SE -puhelimessa. Tämä tarkoittaisi puhelimen saavan edelleen 4,7 tuuman kokoisen LCD-näyttöpaneelin, suuret näytön kehykset sekä kotipainikkeen, jossa on sormenjälkilukija.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suurin uudistus kolmannen sukupolven iPhone SE -puhelimessa kerrotaan olevan Applen tuorein A15 Bionic -järjestelmäpiiri, joka toisi edullisemman iPhonen suorituskyvyn tämän vuoden huippumallien tasolle. Puhelimeen on tulossa myös Qualcommin valmistama Snapdragon X60 -modeemi, joka tarkoittaisi tukea myös 5G-yhteyksille, joka on iPhone SE -puhelimista aikaisemmin puuttunut.

Uuden iPhone SE 3 -puhelimen valmistuksen odotetaan alkavan joulukuussa 2021, kun julkaisun pitäisi tapahtua keväällä 2022. Applen on odotettu tiputtavan ensi vuoden iPhone 14 -mallistosta pois mini-version, joten iPhone SE 3 saattaa olla ensi vuonna Applen kompaktein uutuuspuhelin.

Lähde: Macotakara.jp (japaniksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple