SamsungYleinen

Vuotokuvat paljastavat: Tältä näyttää Samsungin edullinen Galaxy A13 5G -puhelin

Samsungin tulevasta Galaxy A13 5G -älypuhelimesta on kuultu viime viikkoina muutamia tietoja, mutta nyt nettiin on vuodettu myös kuvia toistaiseksi julkaisemattomasta laitteesta. Mallinnuskuvistaan tunnettu vuotaja OnLeaks on saanut tällä kertaa käsiinsä CAD-mallinnuksen Galaxy A13 5G -puhelimesta sekä julkaissut sen pohjalta tarkkoja kuvia.

Muotoilultaan Samsung Galaxy A13 5G tulee nähtävästi olemaan pääosin muovia, sillä laite on muovattu kokonaan yhdestä muovipalasta. Samsung on laittanut takaosaan kolme kamerasensoria ilman mitään laatikkomaisia kamera-alueita. Kameroiden rinnalla on myös yksi LED-salamavalo. Takaosassa nähdään myös Samsungin logo. Etuosassa on pisaralovella varusteltu näyttöpaneeli ja sitä kiertää paksut kehykset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvista saadaan selville, että Galaxy A13 5G -puhelimen oikeassa reunassa on äänenvoimakkuuspainikkeet sekä sormenjälkilukija on integroitu virtapainikkeeseen. Puhelimen alareunassa nähdään perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitin, USB-C-latausliitin sekä kaiutin. Samsung on asettanut SIM-korttiluukun vasempaan reunaan.

Tietojen mukaan Galaxy A13 5G olisi rakennettu 6,48 tuuman kokoisen IPS LCD -näyttöpaneelin ympärille. Näytössä odotetaan olevan Full HD+ -tarkkuus. Muita puhelimen huhuttuja ominaisuuksia ovat Dimensity 700 -järjestelmäpiiri, 50 megapikselin pääkamera, 5 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Akunkesto saattaa olla 5000 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä ladataan 25 watin teholla. Muistiversioiden odotetaan olevan 4 + 64 ja 8 + 128 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen hinnan on odotettu asettuvan alle 300 dollariin, joten Galaxy A13 5G olisi yksi Samsungin edullisimmista 5G-puhelimista. Samsung saattaa julkaista puhelimen vielä tämän vuoden aikana, mutta myyntiin sitä odotetaan vasta ensi vuoden alussa. Väriversioita odotetaan neljää, jotka olisivat musta, valkoinen, punainen sekä sininen.

Lähde: Zouton.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung