AppleYleinen

Raportti: Applen uudet AirPods 3 -kuulokkeet ovat jo tuotannossa – julkaisu luvassa pian

Tältä saattavat näyttää tulevat Apple AirPods 3 -kuulokkeet.

Applelta odotettiin tämän viikon julkaisutilaisuudessa myös uusia kolmannen sukupolven AirPods 3 -kuulokkeita, mutta niitä ei julkaistukaan. Tulevista kuulokkeista on kuultu tasaisesti vuotoja koko vuoden ajan, ja tuoreimmat huhut kertoivat julkaisun tapahtuvan iPhone 13 -puhelimien kanssa. Nyt kuitenkin uuden raportin mukaan toivoa uutuuskuulokkeiden julkaisusta ei kannata vielä luovuttaa.

Digitimes-julkaisun raportin mukaan Applen uudet AirPods 3 -kuulokkeet ovat tulossa vielä vuoden 2021 aikana. Apple on nähtävästi jo aloittanut uusien täyslangattomien kuulokkeidensa tuotannon, mutta toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa mitään tiettyä ajankohtaa julkaisulle. Digitimesin mukaan Apple saattaa hinnoitella AirPods 3 -kuulokkeet jopa hieman kalliimmaksi kuin sen edeltäjät.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien huhujen mukaan Applen uusien AirPods 3 -kuulokkeiden muotoilu tulisi olemaan lähempänä AirPods Pro -kuulokkeita, mutta kuulokkeisiin ei odoteta silikonitulpallista rakennetta. Apple tulee luottamaan aikaisempaa lyhyempiin varsiin sekä pyöristetympään muotoiluun.

Latauskotelon pitäisi olla myös tuttua Applea, mutta siinä on tietojen perusteella 20 prosenttia suurempi akku sekä tuki langattomalle lataukselle. Kuulokkeisiin ei odoteta Pro-versioista tuttua aktiivista taustamelun vaimennusta, vaan todennäköisesti toteutus on ominaisuuksiltaan hyvin lähellä edeltäjäversioita.

AirPods 3- kuulokkeisiin on huhuttu kuitenkin uutta langattoman yhteyden tarjoavaa piiriä, joka tarjoaa parannuksia niin yhteyksiin kuin myös akunkestoon. Äänenlaadun on huhuttu olevan pitkälti samanlainen kuin edeltävissä kuulokkeissa, mutta bassontoistoon Apple on saattanut tehdä muutamia parannuksia.

Lähde: Techradar.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple