AppleYleinen

Raportti: iPhone 13 Prosta ei ole tulossa 1 teratavun versiota, eikä perusmalleihin LiDAR-anturia

Apple iPhone 12 Pro ja iPhone 12.

TrendForce on julkaissut ennusteensa Applen strategiasta tulevien iPhone-puhelimien kanssa. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa tuleeko Apple kutsumaan seuraavia iPhone-puhelimia iPhone 12s- vai iPhone 13 -mallinimellä, mutta seuraavan sukupolven puhelimet ovat varmasti tulossa nimestä huolimatta.

Raportissa kerrotaan Applen säilyttävän tutut iPhone 12 -puhelimien hinnat myös uusissa iPhoneissa, eikä hinnan nousua tai laskua nähdä. Apple tulee päivittämään syksyn iPhone-puhelimissa, muutamia avainkomponenttejaan, joista varmasti tärkein on ainakin iPhone 13 Pro -puhelimien 120 hertsin virkistystaajuudella varustellut LTPO AMOLED -näyttöpaneelit. Apple tulee myös pienentämään näytön yläreunassa olevaa lovea uuden ja pienemmän Face ID -komponentin ansiosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimissa kaikki pääkamerat siirtyvät optisesta kuvanvakautuksesta hyödyntämään anturin vakautusta. Lisäksi ultralaajakulmakamera tulee saamaan parannuksen, sillä siihen odotetaan uutta 6P-linssiä ja automaattitarkennusta. Aikaisemmat raportit ovat kertoneet kaikkien uusien iPhone-puhelimien saavan tutun LiDAR-anturin, mutta TrendForcen raportin mukaan vain kaksi pro-mallia saavat anturin, eikä sitä löydy perusmalleista.

iPhone 13 Pro -puhelimiin on odotettu myös suurta yhden teratavun sisäistä tallennustilaa, mutta TrendForce kertoo suurimman muistiversion tarjoavan 512 gigatavua tallennustilaa. Kaikissa Applen uutuuspuhelimissa nähdään Applen uusi A15-järjestelmäpiiri, joka perustuu TSMC:n 5 nanometrin valmistusprosessiin.

Lähde: 9to5mac.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple