SamsungYleinen

Samsungilta tulossa uusi taittuvanäyttöinen W22 5G – uniikki versio Galaxy Z Fold 3 -puhelimesta

Samsung W21 5G

Samsungin uusien taittuvanäyttöisten huippupuhelimien julkaisu on lähenemässä kovaa tahtia, sillä Samsungin odotetaan esittelevän Galaxy Z Fold 3- ja Galaxy Z Flip 3 -puhelimet elokuussa. Kiinassa Samsung on tulossa julkaisemaan Sammobile.com-sivuston raporttien mukaan myös uuden taittuvanäyttöisen W22 5G -älypuhelimen.

Kiina on tunnettu luksusmarkkinoistaan ja myös Samsung on julkaissut toisinaan luksusversioita puhelimistaan. Samsung suunnittelee Kiinan markkinoille luksustyylistä erikoisversiota Galaxy Z Fold 3 -puhelimesta, ja puhelimen nimi olisi Galaxy W22 5G. Viime vuonna Samsung esitteli Kiinassa W21 5G -puhelimen, joka oli hieman muuteltu versio Galaxy Z Fold 2 -puhelimesta. Puhelimessa oli samat tekniset ominaisuudet, mutta ulkokuori ja ohjelmisto oli muokattu Kiinan luksusmarkkinoille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung W21 5G oli aikoinaan saatavilla vain China Telecomin valikoimista ja hintaa oli 50 prosenttia enemmän kuin Galaxy Z Fold 2 -puhelimella. Samsung W21 5G maksoi jopa 3000 dollaria. Samsung W22 5G tulee olemaan pääosin samalla ratkaisulla toteutettu puhelin, mutta pohjana toimii toistaiseksi julkaisematon Galaxy Z Fold 3. Toistaiseksi puhelimen toteutuksesta, rakenteesta tai muista ominaisuuksista ei ole kovinkaan tarkkaa tietoa.

Puhelimen mallikoodin tiedetään olevan SM-W2022, ja se tulee tarjolle ainakin mustassa väriversiossa 512 gigatavun muistiversiossa. Myöskään Samsung W22 5G -puhelimen hinnoittelusta ei ole tietoa, mutta sen odotetaan oleva selvästi kalliimpi kuin Galaxy Z Fold 3. Puhelimen julkaisun odotetaan tapahtuvan pian Galaxy Z Fold 3 -mallin globaalin julkaisun jälkeen elokuussa.

Lähde: Sammobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung