SamsungYleinen

Raportti: Nämä Samsung-puhelimet saavat Android 13 -päivityksen ennen vuoden loppua

Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung on aloittanut jo valituilla markkinoilla Android 13 -käyttöjärjestelmään perustuvan One UI 5.0 -käyttöliittymän beetatestaamisen. Nyt Samsung-uutisointiin keskittynyt Sammobile.com-sivusto on julkaissut listan puhelimista, joiden odotetaan saavan vakaan Android 13 -päivityksen vielä ennen vuoden loppua.

Huhujen mukaan Samsung tulisi julkaisemaan vakaan One UI 5.0 -päivityksen Galaxy S22 -sarjan puhelimille 17. tai 19. lokakuuta. Samsung ei ole vielä itse vahvistanut tietoa, mutta vielä tänä vuonna päivitystä on lupa odottaa useille yhtiön puhelimille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Raportti kertoo Samsungin julkaisevan uutuuspäivityksen Galaxy S22- ja Galaxy S21 -sarjojen puhelimille tänä vuonna. Lisäksi päivitystä on lupa odottaa Galaxy Z Fold 3-, Galaxy Z Fold 4-, Galaxy Z Flip 3- ja Galaxy Z Flip 4 -puhelimille. Samsung suunnittelee siis yhtiön tärkeimpien lippulaivapuhelimien päivittämistä ensimmäisenä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin kerrotaan haluavan päivittää myös Galaxy A53 -puhelimen One UI 5.0 -versioon vielä vuonna 2022, joka tekisi siitä ensimmäisen keskihintaisen puhelimen Android 13 -käyttöjärjestelmällä. Samsungilla on vielä kolme kuukautta aikaa viimeistellä päivitys ja laittaa se jakoon, joten kovin suurta kiirettä ei vielä ole.

Tulemme raportoimaan tarkemmin One UI 5.0 -päivityksen saavista puhelimista, kun Samsung laittaa sen jakeluun.

Lähde: Sammobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung