SamsungYleinen

Raportti: Samsung peruuttanut odotetun Galaxy S21 FE -puhelin julkaisun – keskittyy piiripulan takia Galaxy Z Flip 3 -puhelimen tuotantoon

Viimeisien kuukausien aikana Samsungilta on odotettu uutta Galaxy S21 FE -älypuhelinta, joka olisi yhtiön uusin edullisempi lippulaivatason puhelin. Galaxy S21 FE -puhelimen tarina ei ole ollut kovinkaan helppo, sillä monien raporttien mukaan puhelimen julkaisua on jouduttu lykkäämään monesti valmistushaasteiden takia. Nyt on saatu kuulla jälleen uutta tietoa.

Uuden raportin mukaan Samsung Galaxy S21 FE -puhelimen julkaisua varten suunniteltu Unpacked-tilaisuus on päätetty peruuttaa. Tiedot ovat peräisin Etelä-Koreasta. Samsungin odotettiin järjestävän tilaisuuden lokakuun toisella puoliskolla, mutta se ei nyt nähtävästi ole tapahtumassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Syyksi peruuttamiselle sanotaan olevan uuden Galaxy Z Flip 3 -puhelimen odotettua suurempi kysyntä sekä globaali piiripila. Koska Samsung käyttää Galaxy Z Flip 3 -puhelimessa samaa Snapdragon 888 -järjestelmäpiiriä kuin Galaxy S21 FE -mallissa, niin Samsung haluaa todennäköisesti keskittää kaikki voimavaransa kalliimman puhelimensa tuottamiseen. Toistaiseksi Samsung ei pysty vastaamaan Galaxy Z Flip 3 -puhelimen kysyntään ja jos markkinoille tuodaan vielä Galaxy S21 FE -malli, niin se vaikuttaa Galaxy Z Flip 3- ja Galaxy Z Fold 3 -puhelimien tuotantoon.

Vaikka Galaxy S21 FE -puhelimen Unpacked-tilaisuus on nyt peruttu, niin Samsungin kerrotaan edelleen tarkastelevan älypuhelimen julkaisua. On kuitenkin mahdollista, että Samsung päättää peruuttaa Galaxy S21 FE -puhelimen julkaisun kokonaan tai keskittää sen myynnin vain pienelle alueelle. Julkaisun viivästyminen vaikuttaa väistämättä Samsungin suunnitelmiin, sillä Galaxy S22 -sarjan huippupuhelimet ovat jo aivan nurkan takana.

Samsung Galaxy S21 FE -puhelimen on odotettu saavan 6,5 tuuman kokoisen Super AMOLED -näyttöpaneelin, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus sekä reikä 32 megapikselin etukameraa varten. Puhelimeen on odotettu myös 12 megapikselin kolmoiskameraa, Snapdragon 888- tai Exynos 2100 -järjestelmäpiiriä sekä 4500 milliampeeritunnin akkua. Galaxy S21 FE:n on tiedetty saavan myös IP68-luokituksen, stereokaiuttimet sekä 25 watin latauksen. Tarkemmin puhelinta koskeviin huhuihin voi tutustua tämän linkin takaa.

Lähde: DDaily.kr (koreaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung