SamsungYleinen

Raportti: Samsungilta tulossa 4G-yhteyksillä varusteltu edullinen taittuvanäyttöinen älypuhelin

Samsung Galaxy Z Flip

Samsungin vuosi 2021 tulee ennakkotietojen mukaan olemaan erittäin mielenkiintoinen, ja vuosi tulee alkamaan heti tammikuussa uusien lippulaivapuhelimien julkaisulla. Galaxy S21 -malliston puhelimet tullaan huhujen mukaan esittelemään 14. tammikuuta. Ensi vuonna Samsungilta odotetaan myös muutamaa uutta taittuvanäyttöistä älypuhelinta, joista yksi olisi seuraaja Galaxy Z Flip -simpukkapuhelimelle.

Tällä kertaa tuore raportti väittää, että seuraava simpukkapuhelin olisi teknisesti jopa heikompi kuin edeltäjänsä tai sitten kyseessä on jokin täysin eri puhelin. Galaxy Club -sivuston tietojen mukaan tulevan Galaxy Z Flip -puhelimen mallikoodi olisi SM-F720F, jossa kirjain ”F” viittaa kansainväliseen versioon ja samalla on paljastunut kyseessä olevan 4G-versio. Puhelimen odotetaan olevan Galaxy Z Flip 3, tai odotettu edullisemman hintapisteen taittuvanäyttöinen puhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi tuore raportti on hyvin vajavainen, eikä SM-F720F-mallikoodiin pohjautuvasta puhelimesta tiedetä oikeastaan mitään. Voi siis olla, että Samsung tulee luottamaan puhelimessa vanhemman sukupolven järjestelmäpiiriin, mutta toistaiseksi raportti kannattaa ottaa pienellä varauksella vastaan. Uudet tiedot ovat ristiriidassa aikaisempien tietojen mukaan, sillä kaikkien ensi vuonna julkaistavien Samsungin taittuvanäyttöisten puhelimien on odotettu tarjoavan 5G-yhteydet.

Lähde: galaxyclub.nl (hollanniksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung