XiaomiYleinen

Raportti: Xiaomi 12 -sarjan huippupuhelimet julkaistaan globaalisti helmi-maaliskuussa

Xiaomi 12 -puhelin ja Xiaomin toimitusjohtaja Lei Jun.

Xiaomi esitteli viime viikolla kotimarkkinoillaan Kiinassa uudet Xiaomi 12 -sarjan huippupuhelimet, joita odotetaan myyntiin myös globaalisti alkuvuoden aikana. Nyt tuore raportti kertoo, että julkaisua joudutaan todennäköisesti odottamaan vähintään kaksi kuukautta.

Mysmartprice.com-sivuston tietojen mukaan Xiaomi 12 -sarjan puhelimet julkaistaan Kiinan ulkopuolisilla markkinoilla helmikuussa tai maaliskuun alussa. Intiassa julkaisun kerrotaan tapahtuvan pian globaalistin lanseerauksen jälkeen. Toistaiseksi ei kuitenkaan ole tarkkaan tiedossa, mitkä malliston puhelimet tulevat saataville myös Euroopassa. Kiinassa esiteltiin Xiaomi 12X-, Xiaomi 12- ja Xiaomi 12 Pro -puhelimet, mutta osa niistä saattaa jäädä myös vain Kiinan markkinoiden laitteiksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mahdollisesti globaalin julkaisun yhteydessä Xiaomi tulee julkaisemaan Xiaomi 12 Ultran, jota ei nähty vielä joulukuun lopulla Kiinassa. Kyseessä odotetaan olevan erityisesti kameroiltaan vieläkin kehittyneempi lippulaivapuhelin. Varmaa on kuitenkin, että Xiaomi 12 -puhelimet nähdään jossain muodossa myös globaalisti myynnissä, mutta muut tiedot varmistuvat viimeistään lähempänä julkaisua.

Xiaomi 12 -sarjan puhelimet ovat mielenkiintoisia laitteita, sillä Xiaomi 12- ja Xiaomi 12 Pro -puhelimissa hyödynnetään Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiriä. Lisäksi Xiaomi 12 ja Xiaomi 12X ovat varusteltuna kompaktilla 6,28 tuuman näytöllä. Xiaomi 12 Prossa on suurempi 6,73 tuuman näyttö. Puhelimissa on myöskin kehittyneet 50 megapikselin pääkamerat, jopa 120 watin pikalataus sekä tuki langattomalle lataukselle. Tarkemmin Xiaomi 12 -sarjan puhelimiin voi käydä tutustumassa yksityiskohtaisesta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi