OnePlusYleinen

OnePlus 10 Pro esillä jo nyt kiinalaisessa myymälässä – vuodettu video esittelee muotoilua

OnePlus 10 Pro esillä vuotaneella videolla.

OnePlus tulee tammikuun aikana julkaisemaan brändin seuraavan lippulaivapuhelimen, joka kantaa nimeä OnePlus 10 Pro. OnePlus ei ole vielä itse vahvistanut tarkkoja tietoja puhelimesta tai sen julkaisusta, mutta nähtävästi kovin kauaa ei enää tarvitse odottaa. Julkaisun on odotettu tapahtuvan aluksi vain Kiinassa. Tällä kertaa OnePlus 10 Pron mallikappaleet ovat esillä vuotaneella videolla.

Toistaiseksi julkaisematon puhelin on nähtävästi esillä kiinalaisessa myymälässä hieman etukäteen. Weibossa-julkaistussa videolla on esillä OnePlus 10 Pron toimimattomat mallikappaleet, jotka vahvistavat jo aikaisemmin vuotaneen muotoilun. Takaosassa on esillä suuri kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä pyöreä salamavalo. Videolla on esillä puhelin kahdessa väriversiossa, joista toinen on ainakin musta ja toinen on todennäköisesti aikaisemmin vuotanut vihreä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mitään muuta ei videoilta voida nähdä. Lisäksi video on varsin hämärä ja epätarkka, joten kovin hyvästä videoista ei tällä kertaa ole kyse. Jo aikaisemmin Weibo-palveluun vuodettiin OnePlussan viralliselta vaikuttava markkinointivideo OnePlus 10 Prosta, josta saatiin parempi kuva itse laitteesta. Videon voi katsoa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

OnePlus 10 Pron tarkat tekniset tiedot ovat jo vuotaneet, joten jos tiedot pitävät paikkansa, niin kovin paljoa laitteesta ei ole enää tietämättä. Twitter-käyttäjä Ishan Agarwal on aikaisemmin listannut OnePlus 10 Pron tarkat tekniset tiedot, jotka ovat aikaisempien vuotojen mukaisia. OnePlus 10 Pron mitoiksi kerrotaan 163 x 73,8 x 8,5 millimetriä ja tehoista tulee vastaamaan aikaisemmin jo vahvistettu Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri.

OnePlus 10 Pron näyttö on vuodon mukaan 6,7 tuumaa ja siinä on QHD+ -tarkkuus. Näyttö perustuu LTPO AMOLED -tekniikkaan ja siinä on korkeintaan 120 hertsin virkistystaajuus. Puhelimen takaosassa kerrotaan olevan 48 megapikselin pääkamera, 50 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 8 megapikselin telekamera. Agarwal mainitsee kyseessä olevan toisen sukupolven Hasselblad-kamera. Puhelimen etuosassa on vuodon mukaan 32 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 10 Pro esillä vuotaneella videolla.

Akunkesto on suuren 5000 milliampeeritunnin akun varassa, mutta mielenkiintoisimmat tiedot on kuultu nyt latausratkaisuista. Vuoto kertoo OnePlussan käyttävän 80 watin tehoista SuperVOOC-pikalatausta sekä 50 watin tehoista langatonta AirVOOC-latausta. Aikaisemmin OnePlussan puhelimissa on nähty Warp Charge -brändiä kantavia latausratkaisuja, mutta nähtävästi OnePlus 10 Prossa tullaan ottamaan käyttöön emobrändin Oppon tuotenimet. Tämä tarkoittanee siis, että OnePlus-fanien on aika sanoa hyvästit Warp Charge -pikalataukselle. OnePlus 10 Prossa on vuodon mukaan myös käänteinen langaton lataus.

Muita vuodettuja teknisiä tietoja ovat stereokaiuttimet, LPDDR5-RAM-muisti sekä UFS 3.1 -tallennustila. Lisäksi käyttöjärjestelmänä kerrotaan olevan vielä OxygenOS 12, joka kuulostaa kuitenkin erikoiselta. OnePlussan aikaisemmin antamien tietojen mukaan tulevissa puhelimissa olisi OnePlussan ja Oppon yhtenäinen käyttöliittymä, joka ei kantaisi nimeä OxygenOS.

Huhujen mukaan OnePlus 10 Pro tultaisiin julkaisemaan Kiinassa 11. tammikuuta, mutta globaalisti julkaisua on huhuttu vasta maalis-huhtikuulle.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus