RealmeYleinen

Realme Flash julkaistaan 3. elokuuta – varusteltu magneettisella langattomalla latauksella

Jo aikaisemmin tällä viikolla nähtiin vuotokuvia Oppon tytärbrändin Realmen pian julkaistavasta Flash-nimellä tunnetusta älypuhelimesta. Tänään Realme on vahvistanut uutuuspuhelimen julkaisun tapahtuvan jo ensi viikolla. Kyseessä pitäisi olla maailman ensimmäinen magneettisella langattomalla latauksella varusteltu Android-puhelin.

Realme järjestää tilaisuuden 3. elokuuta, jossa tullaan julkaisemaan brändin magneettisia innovaatioita. Tilaisuudessa odotetaan nähtävän magneettinen MagDart-lataustekniikka sekä Realme Flash -älypuhelin, jossa lataustekniikka on ensimmäistä kertaa esillä. MagDart on vastaava kuin Applen viime vuoden iPhone 12 -puhelimissa nähty MagSafe-tekniikka. Realme MagDart liittyy puhelimen takaosaan magneeteilla ja lataa samalla laitetta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotokuvissa Realme Flash -puhelin on paljastunut lähes kokonaisuudessaan. Puhelimessa on reunoilta kaartuva näyttöpaneeli, jonka vasemmassa yläkulmassa on etukamerareikä. Puhelimen takaosassa on esillä kolmoiskamera, mutta kameroista ei vielä ole tarkkaa tietoa. Realme Flash tarjonnee myös metallisen kehyksen sekä lasiset pinnat.

Puhelimen tehoista vastaa Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 12 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Vuodot ovat paljastaneet Realme Flashin tarjoavan Android 11 -käyttöjärjestelmän sekä Realme UI 2.0 -käyttöliittymän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Lähde: Twitter (Realme Techlife)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme