RealmeYleinen

Realme Flash vuodon kohteena – ensimmäinen Android-puhelin magneettisella langattomalla latauksella

Oppon toinen tytärbrändi Realme on julkaisemassa todennäköisesti hyvin pian uuden Realme Flash -älypuhelimen ainakin Intian markkinoille. Tällä kertaa Gsmarena.com-sivusto on saanut käsiinsä kuvia ja markkinointimateriaaleja toistaiseksi julkaisemattomasta puhelimesta.

Realme Flash tulee olemaan maailman ensimmäinen Android-puhelin magneettisella langattomalla latauksella. Puhelin tukee MagDart-latausta, joka on vastaava kuin Applen viime vuoden iPhone 12 -puhelimissa nähty MagSafe-tekniikka. Realme MagDart liittyy puhelimen takaosaan magneeteilla ja lataa samalla laitetta. Realmen ratkaisu on kuvien perusteella selvästi suurempi kuin Applen vastaava, sillä laturissa on nähtävästi erillinen jäähdytysjärjestelmä tuulettimen avulla. Tämä voisi viitata selvästi 15 wattia tehokkaampaan pikalataukseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotokuvissa Realme Flash -puhelin on paljastunut myös etuosasta katsottuna. Puhelimessa on reunoilta kaartuva näyttöpaneeli, jonka vasemmassa yläkulmassa on etukamerareikä. Puhelimen tehoista vastaa Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 12 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Kuvat ovat paljastaneet Realme Flashin tarjoavan Android 11 -käyttöjärjestelmän sekä Realme UI 2.0 -käyttöliittymän.

Puhelimen takaosassa on esillä kolmoiskamera, mutta kameroista ei vielä ole tarkkaa tietoa. Realme Flash tarjonnee myös metallisen kehyksen sekä lasiset pinnat. Toistaiseksi Realme ei ole kertonut puhelimelle tarkkaa julkaisupäivää, mutta sitä tuskin joudutaan odottamaan kovin kauaa.

Lähde: Gsmarena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme