RealmeYleinen

Realme GT 3 julkaistaan globaalisti helmikuun aikana – varusteltu 240 watin pikalatauksella

Realme julkisti Kiinan markkinoille tänään uuden Realme GT Neo5 -älypuhelimen 240 watin pikalatauksella, mutta myös globaaleille markkinoille on uutuuksia tulossa. Realme on vahvistanut julkistavansa helmikuun aikana uuden Realme GT 3 -älypuhelimen.

Brändin johtaja Sky Li on jakanut Twitterissä tiedon tulevasta julkaisusta. Lin mukaan Realme on ensimmäinen älypuhelinbrändi, joka on massatuottanut 240 watin latausteknologian. Yhtiön seuraava lippulaivatason älypuhelin, eli Realme GT 3 tullaan esittelemään kyseisellä 240 watin latausratkaisulla globaalisti helmikuun aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme GT Neo 5

Tarkkaa päivämäärää ei vielä vahvistettu, mutta julkaisu voisi hyvinkin tapahtua MWC-messujen aikaan helmikuun lopulla. Toistaiseksi tarkempia tietoja ei ole annettu Realme GT 3 -puhelimen tiimoilta.

240 watin lataustekniikka on kuitenkin erittäin nopea. Realme GT Neo 5 -puhelimessa 4600 milliampeeritunnin akku latautuu tyhjästä täyteen 8 minuutissa. Lisäksi puhelimesta nähtiin Kiinassa 150 watin pikalatauksella ja 5000 milliampeeritunnin akulla varusteltu versio, joka latautuu täyteen 16 minuutissa. Vastaavia latausnopeuksia voidaan odottaa siis Realme GT 3 -puhelimeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkemmat tiedot puhelimesta tullaan saamaan varmasti pian. Mahdollisesti Realme GT 3 voisi olla myös ainoastaan uudelleen brändätty versio Kiinassa julkaistusta Realme GT Neo 5 -puhelimesta. Tarkemmat tiedot laitteesta voi lukea aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.


Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme