HuaweiYleinen

Huawei Watch 4-, Watch 4 Pro- ja Watch Ultimate -älykellot tulossa – paljastuivat sertifiointitietokannasta

Huawei Watch 3 ja Watch 3 Pro

Huawei on julkistamassa todennäköisesti pian uudet älykellot, jotka edustavat malliston kärkeä. Kyseessä ovat Huawei Watch 4 -sarjan kellot, mutta samalla Huawei saattaa julkistaa todellisen haastaja Apple Watch Ultralle.

Uusia tietoja älykelloista on saatu Wi-Fi Alliance -tietokannasta, johon kellojen nimet ja mallitiedot ovat listattuna. Huawei Watch 4 -älykellon mallikoodiksi on kerrottu ARC-AL00, ja nähtävästi koodinimi olisi ”Arch”. Huawei Watch 4 Pro -älykellosta on listattuna mallikoodit MDS-AL00 sekä MDS-AL10, ja koodinimi olisi nähtävästi ”Medusa”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei valmistelee myös Huawei Watch Ultimate -älykelloa, joka löytyy myös listattuna tietokannasta mallikoodilla CLB-B19. Nähtävästi pian julkaistavat älykellot tarjoavat tietokantojen mukaan HarmonyOS-käyttöjärjestelmän sekä Wi-Fi-yhteydet.

Paljastuneet älykellot:

  • Huawei Watch 4, ARC-AL00
  • Huawei Watch 4 Pro, MDS-AL00, MDS-AL10
  • Huawei Watch Ultimate, CLB-B19

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Koska uutuuksissa on Wi-Fi-tuki, niin todennäköisesti Huawei tulee tarjoamaan myös tuen mobiiliverkoille. Tämä olisi loogista, sillä Watch 4- ja Watch 4 Pro ovat nimien perusteella seuraajat vuonna 2021 julkaistuille Huawei Watch 3- ja Watch 3 Pro -kelloille.

Toistaiseksi kelloista ei kuitenkaan ole vuotanut juurikaan mitään tietoja. Odotettavasti Huawei tulee tarjoamaan samoja ominaisuuksia kuin Watch GT -sarjassa, mutta vieläkin monipuolisemmin. Odotettavasti kellot saavat kattavat terveys- ja urheilutoiminnot, AppGallery-sovelluskaupan sekä EKG-mittauksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch Ultimate -älykellosta ei ole kuultu myöskään tietoja aikaisemmin. Kyseessä voisi olla Huawein vastaus Apple Watch Ultralle, joten kellossa voisi olla aikaisempaa kestävämpi rakenne ja monia muita erikoisuuksia. Tiedot kelloista tarkentuvat vielä lähempänä julkaisua.

Lähde: Wi-fi.org

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei