RealmeYleinen

Realme GT Neo 3T julkaistiin globaalisti – 469 eurolla Snapdragon 8 -sarjan järjestelmäpiiri, 80 watin lataus ja 120 hertsin AMOLED-näyttö

Realme GT Neo 3T

Realme on julkistanut tänään globaaleille markkinoille uuden Realme GT Neo 3T -puhelimen, joka on edullisempi versio aikaisemmin jo julkaistusta Realme GT Neo 3 -puhelimesta. Uutuusversio on pitkälti samanlainen laite kuin viime vuonna julkaistu Realme GT Neo 2, mutta Realme on tehnyt laitteeseen muutamia pieniä muutoksia.

Uutuuspuhelin on varusteltuna kookkaalla 6,62 tuuman E4 AMOLED -näyttöpaneelilla, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on kerrottu olevan 600 hertsin kosketusherkkyys, 1300 nitin maksimikirkkaus sekä näyttöä suojaa Gorilla Glass 5 -lasipinta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa Qualcommin valmistama Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa huippuluokan suorituskykyä parin vuoden takaa. Puhelimessa on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimessa käytetään UFS 3.1 -tallennustilaa.

Realme GT Neo 3T -puhelimen takaosassa on kolmoiskamera, joka koostuu 64 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta. Etuosassa on kerrottu olevan 16 megapikselin kamera selfiekuvia ja videopuheluita varten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkesto on suuren 5000 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata tehokkaalla 80 watin pikalatauksella. Puhelimen muita ominaisuuksia ovat näytönalainen sormenjälkilukija, Bluetooth 5.1 sekä Wi-Fi 6. Käyttöjärjestelmänä toimii Googlen tuorein Android 12, jonka päällä hyrrää Realme UI 3.0 -käyttöliittymä.

Euroopassa Realme GT Neo 3T -puhelimen hinnaksi on kerrottu 469 euroa 8 + 128 gigatavun versiossa ja 8 + 256 gigatavun versio maksaa 509 euroa. Realme tarjoaa laitetta kolmessa väriversiossa, jotka ovat keltainen Dash Yellow, valkoinen Drifting White sekä musta Shade Black. Realme ei ole vielä tiedottanut aikeista tuoda puhelinta myyntiin Suomessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samalla Euroopassa myyntiin tuodaan 150 watin latauksella varusteltu Realme GT Neo 3, johon voi tutustua tarkemmin tämän linkin takaa.

Lähde: Realme

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme