RealmeYleinen

OnePlussan sisarbrändi tuomassa uutuuspuhelimeensa 240 watin pikalatauksen – Realme GT Neo 5 esillä vuotokuvissa

Realme GT Neo 5

Realme on Oppon alabrändi ja suomalaisten hyvin tunteman OnePlussan sisarbrändi. Realme on tuonut kuluvan vuoden aikana muutamia puhelimia myyntiin Suomessa, mutta toiminta on hiljentynyt vuoden loppua kohden mentäessä. Ensi vuonna Realmelta on tulossa mielenkiintoisia uutuuksia, joista yhdestä on saatu nyt esimakua vuotokuvien muodossa.

Vuodossa nähdään Realme GT Neo 5, mutta toistaiseksi kuvat paljastavat ainoastaan takaosan. Kamera-alue on suurempi kuin yleensä Realmen puhelimissa, sillä se on koko puhelimen levyinen. Kamerat on asetettu kahteen ympyrään, joista ylemmässä on yksi kamera ja alemmassa kaksi kameraa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroiden rinnalla nähdään myös useasta ledistä koostuva salamavalo sekä teksti ”Matrix AI Camera”. Realme GT Neo 5 -puhelimen oikeassa reunassa nähdään virtapainike ja vasemmassa reunassa nähdään äänenvoimakkuuspainikkeet. Kuva ei paljasta oikeastaan muuta, mutta mallinnukseen laitteen väriksi on valittu valkoinen. Todennäköisesti Realme julkistaa puhelimesta myös muita värejä.

Huhujen mukaan Realme GT Neo 5 -puhelimesta olisi kaksi versiota, joista toisessa on 240 watin pikalataus sekä Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri. Toiseen versioon odotetaan 150 watin pikalatausta sekä Dimensity 8200 -järjestelmäpiiriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhut ovat kertoneet puhelimen saavan myös 50 megapikselin pääkameran optisella kuvanvakautuksella, 8 megapikselin ultralaajakulmakameran sekä 2 megapikselin kolmannen kameran. Etuosassa voisi olla 16 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Realme ei ole vahvistanut puhelinta itse, mutta odotettavasti se julkaistaan viimeistään ensi vuoden alussa.

Realme GT Neo 5

Lähde: Smartprix.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme