HonorYleinen

Honor julkistaa pian uudet Honor Magic5 Lite 5G- ja Honor X5 -älypuhelimet globaaleille markkinoille – myös uusi aktiivisuusranneke tulossa

Honor X5 ja Honor X9a 5G (Magic5 Lite 5G)

Honor on julkistamassa globaaleille markkinoille pian monia uutuustuotteita. Uudet tiedot paljastavat muun muassa kaksi uutta älypuhelinta sekä yhden uuden puettavan laitteen.

Honor X5 on läheistä sukua aikaisemmin julkaistulle Honor X6 -puhelimelle, mutta nyt Honor on karsinut edelleen ominaisuuksia. Laite on paljastunut Google Play Console -tietokannasta sekä SuomiMobiilille jaetuista kuvista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor X5

Puhelimen mallikoodi on ”VNA-LX3” ja se pitää sisällään MediaTekin kehittämän Helio P22 -järjestelmäpiirin (MT6762). Tietokannan mukaan Honor X5 tarjoaa 1600 x 720 pikselin näytön, 2 gigatavua RAM-muistia sekä Android 12 -käyttöjärjestelmän.

Honor X5 tulee samaan uudenlaisen muotoilun, joka on valmistettu muovista. Honor on lähtenyt hakemaan nahkaista viimeistelyä ja puhelimesta on kolme väriversiota, jotka ovat oranssi, musta ja sininen. Puhelimen takaosassa on yksi kamerasensori LED-salamavalon kanssa.

Puhelimessa on 5000 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata 10 watin tehoisella latauksella. Honor lupaa akun kestävän kahden päivän ajan. Käyttöjärjestelmänä on Android 12 Go, joka on kevennetty normaalista Androidista. Kyseessä saattaa olla lähes puhdas Android-versio. Puhelimeen on saatu lisäksi sinisen valon suodatin. Näyttö on kooltaan 6,5 tuumaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Magic5 Lite 5G Honorin virallisilla sivuilla.

Toinen tuleva uutuuspuhelin kantaa nimeä Honor Magic5 Lite 5G, joka tulee edustamaan keskihintaluokkaa. Puhelin on jo paljastunut Honorin Ranskan sivustolta, jossa Honor Magic5 Lite 5G:lle on luotu jo tuotesivu. Valitettavasti sivu ei kuitenkaan vielä aukea ja verkkokauppa ilmoittaa tuotteen olevan tulossa pian.

Honor Magic5 Lite 5G on paljastunut vain nimenä, mutta odotettavasti kyseessä on sama puhelin kuin tammikuussa ensiesityksensä saava Honor X9a 5G -puhelin. Tänä vuonna Honor esitteli Honor X9 5G -puhelimen valituilla markkinoilla Honor Magic4 Lite 5G -mallinimellä, joten vastaava ratkaisu olisi looginen myös tällä kertaa.

Honor X9a 5G on todennäköisesti sama laite kuin Honor Magic5 Lite 5G.

Honor X9a 5G tulee olemaan lähes sama puhelin kuin Kiinassa esitelty Honor X40. Puhelimessa olisi siis Snapdragon 695 -järjestelmäpiiri ja kaartuva OLED-näyttö. Tarkemmat tiedot löytyvät aikaisemmasta artikkelistamme.

Honor valmistelee lisäksi uutta aktiivisuusranneketta, joka on saanut nyt FCC-sertifikaatin. Kyseessä saattaa olla seuraaja Honor Band 6 -aktiivisuusrannekkeelle. Uutuusversion mallinumero on ”FLA-B19”. Sertifiointitiedot eivät paljasta kovinkaan paljon, mutta aktiivisuusranneke saa tuen Bluetooth LE -yhteydelle. Lisäksi sertifiointi on paljastanut laitteesta kuvan, joka on esillä alapuolella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor ”FLA-B19”

Odotettavasti Honor tulee julkistamaan useita uusia tuotteita lähiviikkoina globaaleille markkinoille. Honor X9a 5G- ja Honor X7a -puhelimista on puhuttu jo aikaisemmin. Nyt tulevien puhelimien valikoimaa voidaan laajentaa Honor X5- ja Honor Magic5 Lite 5G -puhelimilla sekä uudella, mahdollisesti Honor Band 7 -aktiivisuusrannekkeella.

Lähde: FCC (Honor X5, VNA-LX3), FCC (Honor FLA-B19), Hihonor.com (Honor Magic5 Lite)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor