RealmeYleinen

Realme julkaisi magneettisen MagDart-latausratkaisun ja ekosysteemin – 50 ja 15 watin laturit, lisäakku ja paljon muuta

OnePlussan sisarbrändi Realme on julkaissut kokonaisen ekosysteemillisen MagDart-latausratkaisuun perustuvia laitteita. Realme esitteli myös Realme Flash -älypuhelimen, joka on kuitenkin vain konseptipuhelin, jolla demonstroidaan MagDart-ratkaisua.

Uuden puhelimen sijasta Realme julkaisi nykyiselle Realme GT -puhelimelle suunnitellun MagDart-suojakuoren, jonka avulla puhelinta voidaan ladata langattomasti ja hyödyntää MagDart-ekosysteemin tuotteita. Suojakuori on hiilikuituviimeistelty ja siinä on sisäänrakennettu MagDart-moduuli.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme esitteli kaksi langatonta MagDart-latausalustaa, jotka ovat 50 ja 15 watin tehoisia, ja 50 watin laturi on maailman nopein magneettinen langaton lataus älypuhelimille. Realmen mukaan 4500 milliampeeritunnin akku latautuu 50 watin MagDart-laturilla tyhjästä täyteen alle tunnissa, joka on melkein yhtä nopeasti kuin Realmen langallisella 50 watin pikalaturilla. 50 watin laturissa on lisäksi sisäänrakennettu tuuletin, joka pitää laturin ja puhelimen viileänä latauksen aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

15 watin tehoinen MagDart-laturi on vain 3,9 millimetrin paksuinen, joten kyseessä on selvästi pienempi latausratkaisu. Realmen mukaan 15 watin tehoisella laturilla 4500 milliampeeritunnin akun latautuminen onnistuu 90 minuutissa, joka on selvästi nopeammin kuin Applen vastaavalla 15 watin tehoisella MagSafe-latausratkaisulla.

Lisäksi Realme on esitellyt lisää MagDart-latureita, joista yksi on perinteisen telakan mallinen. Kyseessä on 2-in-1-ratkaisu, jossa puhelinta tukeva osa on lisäakku, joka voidaan irrottaa alustasta ja jättää laitteen takaosaan magneettien avulla. Realme on valmistanut tuotteen alumiinista ja viimeistellyt sen vegaaninahalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ekosysteemiin esiteltiin myös muitakin tuotteita, joista yksi on MagDart Beauty Light -kotelo, jossa on käännettävä rengasvalo. Siinä ei ole omaa akkua, vaan valo saa virtansa puhelimesta käyttämällä käänteistä langatonta latausta. Suojakuoren salamassa on 60 LED-valoa, joissa voidaan käyttää eri kirkkauksia ja värilämpötiloja. Toinen lisävaruste on MagDart Wallet -lompakko, joka on valmistettu vegaaninahasta ja alumiinista. Lompakkoon mahtuu kolme korttia ja siinä on sisäänrakennettu jalusta, joka tukee puhelinta, kun katsoo esimerkiksi elokuvia.

Toistaiseksi ei ole selvää, milloin Realmen tänään esittelemä MagDart-ekosysteemi tulee saataville kokonaisuudessaan tai kuinka paljon ne maksavat.

Lähde: Gsmarena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme