XiaomiYleinen

Uudet Xiaomi Mi CC11 -sarjan puhelimet julkaistaan pian – ei kuitenkaan vielä ensi viikolla

Xiaomi Mi CC9 Pro

Xiaomin toimitusjohtaja Lei Jun on kertonut tänään pitävänsä vuotuisen puheensa ensi viikolla 10. elokuuta, jolloin todennäköisesti tullaan näkemään myös uudet Mi MIX 4 -huippupuhelimet ja Mi Pad 5 -tabletit. Nyt myös Xiaomin Mi CC -tuotteista vastaava johtaja on kommentoinut uusien keskihintaisten puhelimien julkaisuajankohtaa.

Xiaomi Mi CC -tuotteista vastaava johtaja Wei Siqi on kertonut Weibo-palvelussa, että uusia Mi CC -puhelimia ei tulla julkaisemaan 10. elokuuta, mutta ne ovat tulossa todella pian. Aikaisemmin Siqi kertoi jo uuden sukupolven Mi CC -puhelimien julkaisun tapahtuvan tämän vuoden kolmannen neljänneksen aikana, eli ennen syyskuun loppua. Tarkka julkaisupäivä ei ole vielä tiedossa, mutta todennäköisesti lähiviikkoina laitteista kuullaan enemmän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tulevista Mi CC11 -puhelimista on kuultu jo aikaisemmin muutamia huhuja. Ainakin yhdessä puhelimessa odotetaan olevan 33 watin tehoinen pikalataus ja toisessa versiossa tehokkaampi 67 watin pikalataus. Xiaomi Mi CC11 -puhelimeen on odotettu Snapdragon 778G- tai Snapdragon 780G -järjestelmäpiiriä, kun taasen Xiaomi Mi CC11 Pro saaneen tehokkaamman Snapdragon 870 -järjestelmäpiirin.

Pro-versiossa on huhuttu olevan myöskin suuri 1/1,3-tuuman pääkamerasensori sekä 5x optiseen zoomaukseen kykenevä periskooppikamera. Perusversioon on huhuttu 90 hertsin OLED-näyttöpaneelia, 64 megapikselin monikamerajärjestelmää, jossa ainakin yksi kameroista olisi 3x optiseen zoomaukseen pystyvä telekamera.

Xiaomi on viimeksi julkaissut Mi CC -sarjan puhelimia kaksi vuotta sitten, jotka olivat Mi CC9 ja Mi CC9 Pro. Kiinassa Mi CC -mallisto on ollut nuorille kuluttajille suunnattu keskihintaisten laitteiden tuotemallisto, mutta puhelimet on tuotu myyntiin globaalisti muiden tuotenimien alaisuudessa. Esimerkiksi Xiaomi Mi CC9 Pro tuli myyntiin Euroopassa Xiaomi Mi Note 10 -puhelimena ja kyseessä oli maailman ensimmäinen puhelin 108 megapikselin kamerasensorilla.

Lähde: Ithome.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi