RealmeYleinen

Realme julkaisi uuden ja edullisen Realme C30 -älypuhelimen – erittäin ohut, mutta tarjoaa suuren akun

Realme C30

Oppon tytärbrändi Realme on julkistanut tänään erityisesti Intian markkinoille suunnatun Realme C30 -älypuhelimen, joka edustaa yhtiön edullista puhelintarjontaa. Uutuuspuhelimessa on lähtötason perusominaisuudet sekä edullinen hinta.

Puhelimessa on panostettu erityisesti tyylikkyyteen, sillä Realme C30 on vain 8,5 millimetriä paksu ja 182 gramman painoinen. Lisäksi yleisilme on varsin laatikkomainen ja takaosaa on koristamassa pystysuuntaiset viivat. Realme tarjoaa puhelinta kahdessa väriversiossa, jotka ovat sinen Lake Blue sekä vihreä Bamboo Green.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme C30 tarjoaa kookkaan 6,5 tuuman kokoisen LCD-näyttöpaneelin, jossa on HD+ -tarkkuus sekä normaali 60 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa kiinalaisen Unisocin kehittämä T612-järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 2 tai 3 gigatavua LPDDR4X-RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä UFS 2.2 -tallennustilaa. Tarjolla on myös muistikorttipaikka aina yhteen teratavuun asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita on puhelimessa kaksi, joista takaosassa on yksi ja etuosassa on myös yksi. Takakameran tarkkuus yltää 8 megapikseliin ja etuosassa on 5 megapikselin tasoinen selfiekamera. Realme C30 tukee 4G-yhteyksiä sekä Bluetooth 5.0 -yhteyttä. Puhelimeen on saatu vanhanaikainen microUSB-latausliitin sekä perinteikäs 3,5 millimetrin kuulokeliitin.

Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata normaalilla 10 watin latauksella. Realme C30:n käyttöjärjestelmänä on kevennetty Android 11 Go, jonka päällä hyrrää Realme UI -käyttöliittymä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme C30 on saatavilla Intiassa 2 + 32 gigatavun versiossa 7499 rupian hintaan ja 3 + 32 gigatavun versiossa 8299 rupian hintaan. Hinnat ovat suoraan muunnettuna 91 euroa sekä 101 euroa. Myynti alkaa virallisesti 27. kesäkuuta. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, onko Realme C30 tulossa myyntiin globaaleilla markkinoilla.

Lähde: Realme C30 -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme