RealmeYleinen

OnePlussan sisarbrändin Realmen älypuhelimia nyt saatavilla DNA:n ja Verkkokauppa.comin valikoimista

Realme

OnePlus on yhdistynyt kokonaan Oppon kanssa, mutta samalla Oppon kolmannen brändin älypuhelimien saatavuus laajenee Suomessa. Suomessa myyntiin on tuotu viime viikkoina Verkkokauppa.comin sekä nyt DNA:n kautta Realmen älypuhelimia. Realme on yksi globaalisti nopeimmin kasvavista älypuhelinbrändeistä, mutta laitteita ei ole virallisesti myyty Suomessa.

Ainakin aluksi myynnissä on viisi eri älypuhelinmallia, joiden hinnat asettuvat 139-499 euron hintahaarukkaan. Kaksi edullisinta mallia ovat 4G-laitteita, mutta loput puhelimet tarjoavat jo 5G-yhteydet. Realmen älypuhelimissa on paljon samoja yksityiskohtia Oppon ja OnePlussan laitteiden kanssa, sillä brändit jakavat keskenään tuote- ja ohjelmistokehityksen. Alapuolella on listattuna nyt saatavilla olevat Realme-puhelimet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

  • Realme GT Neo 2 5G (256 Gt) – 499 euroa
  • Realme GT Neo 2 5G (128 Gt) – 449 euroa
  • Realme GT Master Edition 5G – 349 euroa
  • Realme 8 5G – 219 euroa
  • Realme 8i – 199 euroa
  • Realme C21-Y – 139 euroa

Realme ei ole itse virallisesti rantautunut Suomen markkinoille, mutta kiinnostusta näyttää ainakin jälleenmyyjien sekä operaattoreiden suunnalta löytyvän. Realme on kuitenkin aikaisemmin kertonut kiinnostuksensa Pohjoismaiden markkinoille laajentamisesta, ja yhtiö on myös etsinyt Suomessa toisinaan työntekijöitä.

Realme GT Neo 2 5G on nyt tarjolle tulleista puhelimista kehittynein, sillä siinä on Snapdragon 870 -huippupiiri. Puhelimessa on myös 6,62 tuuman AMOLED-näyttö korkealla 120 hertsin virkistystaajuudella. Realme on varustellut puhelimen 64 megapikselin kolmoiskameralla sekä Android 11 -käyttöjärjestelmällä. Realme GT Neo 2 5G -puhelimesta on kaksi väriversiota, jotka ovat musta ja vihreä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mallistossa Realme GT Master Edition 5G on keskihintaluokan älypuhelin Snapdragon 778G -järjestelmäpiirillä. Siinä on muun muassa 6,43 tuuman Super AMOLED -näyttöpaneeli 120 hertsin virkistystaajuudella sekä 64 megapikselin kolmoiskamera. Laitteessa on Android 11 -käyttöjärjestelmä. Realme GT Master Edition 5G -puhelinta tarjotaan kolmessa väriversiossa, jotka ovat harmaa, valkoinen ja musta.

Realme 8 5G on edullinen 5G-puhelin Dimensity 700 -järjestelmäpiirillä ja 90 hertsin LCD-näytöllä. Realme 8i on puhelimesta hieman karsitumpi ja se perustuu Helio G96 -järjestelmäpiiriin. Puhelimessa on kuitenkin 120 hertsin virkistystaajuus näytössä sekä takaosassa 50 megapikselin kolmoiskamera. Realme C21-Y edustaa hyvin edullista puhelinta, sillä se perustuu Unisoc T610 -järjestelmäpiiriin ja siinä on vanha Android 10 -käyttöjärjestelmä.

Lähde: Verkkokauppa.com, DNA, Mobiili.fi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme