RedMagicYleinen

”Parempi” Snapdragon 8 Gen 2 saapuu globaaleille markkinoille – RedMagic 8S Pro esitellään 18. heinäkuuta

ZTE esitteli heinäkuun alussa kotimarkkinoillaan Kiinassa uudet RedMagic 8S -sarjan pelipuhelimensa, mutta kovin kauaa julkaisua ei tarvitse globaalisti odottaa. ZTE on vahvistanut RedMagic 8S Pro -puhelimen tulevan globaalisti tarjolle 18. heinäkuuta

Puhelimeen ei odoteta merkittäviä muutoksia verrattuna Kiinassa jo nähtyyn versioon. Globaaleille markkinoille saadaan nähtävästi vain RedMagic 8S Pro -perusversio, eikä tulossa ole Kiinassa nähtyä RedMagic 8S Pro+ -versiota. Tästä huolimatta kyseessä on teknisesti erittäin vakuuttava puhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yksi kohokohdista on Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirin paranneltu versio. ZTE:n mukaan kyseessä olisi niin sanottu ”Leading Version”, mutta jo Kiinassa julkaistu laite paljastaa kyseessä olevan sama versio, joka nähtiin jo Samsungin puhelimissa alkuvuodesta. Järjestelmäpiirin tehokkain ydin toimisi 3,36 GHz:n tasolla, kun perusversiossa se on kellotettu 3,19 GHz:iin.

Kun puhelin on julkaistu globaalisti, niin odotettavasti RedMagic 8S Pron pystyy tilaamaan myös Suomeen ZTE:n omasta verkkokaupasta. Puhelimia ei ole yleisesti myyty suomalaisten jälleenmyyjien kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

RedMagic 8S Prossa on 6,8 tuuman kokoinen näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus, 120 hertsin virkistystaajuus sekä näytönalainen etukamera. Akku on kooltaan 6000 milliampeerituntia ja se tukee ainakin Kiinassa 80 watin pikalatausta. Kameroita on takaosassa kolme, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera.

Kiinassa RedMagic 8S Pro maksaa edullisimmillaan 8 + 128 gigatavun muistiversiossa 3999 juania, joka vastaa 504 euroa. Odotettavasti hinta tulee olemaan hieman korkeampi Euroopassa.

Lähde: RedMagic

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:RedMagic