RedmiYleinen

Redmi 9A- ja Redmi 9C -puhelimet julki – perusominaisuuksia alle 90 euron hintaluokkaan

Xiaomin tytärbrändi Redmi on julkaissut tänään Malesiassa kaksi uutta edullista älypuhelinta, jotka kantavat nimiä Redmi 9A ja Redmi 9C. Molemmat puhelimet ovat edullisia, mutta tarjoavat silti hyviä ominaisuuksia omissa hintapisteissään. Redmi 9A on ominaisuuksiltaan hieman karsitumpi, kun taasen Redmi 9C tarjoaa erityisesti kameroiden osalta enemmän vaihtoehtoja.

Redmi 9A -puhelimessa on 6,53 tuuman suuruinen LCD-näyttöpaneeli, jonka tarkkuus yltää HD+ -tasolle (720 x 1600). Näytössä on myös 20:9-kuvasuhde, 400 nitin kirkkaus sekä pisaramainen loviratkaisu. Tehoista on vastaamassa MediaTek Helio G25 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 2 tai 3 gigatavua LPDDR4X-RAM-muistia sekä 32 gigatavua eMMC 5.1 -tallennustilaa. Sisäistä tallennustilaa on mahdollista saada lisää microSD-muistikortin avustuksella jopa 512 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi 9A

Kameroiden osalta Redmi 9A -puhelimessa luotetaan yhteen takaosassa, jonka tarkkuus on 13 megapikseliä ja etuosassa on 5 megapikselin selfiekamera. Redmi 9A on varusteltuna myös suurella 5000 milliampeeritunnin akulla, 10 watin microUSB-laturilla sekä 3,5 millimetrin kuulokeliittimellä.

Redmi 9A on julkaistu kolmessa väriversiossa, jotka ovat harmaa Granite Gray, vihreä Peacock Green sekä sininen Sky Blue. Hinnoittelultaan uutuuspuhelin asettuu 359 Malesian ringgitiin, joka on noin 75 euroa. Puhelin on saatavilla heinäkuun alussa.

Redmi 9C

Toinen uutuuksista, eli Redmi 9C tarjoaa hieman mielenkiintoisempia ominaisuuksia. Näyttö on sama, eli se on kooltaan 6,53 tuumaa ja perustuu LCD-tekniikkaan. Näytössä on myös HD+ -tarkkuus, 20:9-kuvasuhde, 400 nitin kirkkaus sekä pisaramainen loviratkaisu. Tehoista on vastaamassa hieman tehokkaampi MediaTek Helio G35 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 2, 3 tai 4 gigatavua LPDDR4x-RAM-muistia. Sisäistä eMMC 5.1 -tallennustilaa löytyy 32 tai 64 gigatavua, mutta sitä on mahdollista laajentaa muistikortin avustuksella.

Redmi 9C:n takaosassa on kolmoiskamera, joka koostuu 13 megapikselin pääkamerasta, 2 megapikselin makrokamerasta sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. Lisäksi etuosan kamera on tarkkuudeltaan 5 megapikseliä. Redmi 9C -puhelimessa on myös 5000 milliampeeritunnin akku, 10 watin lataus micro-USB-latausliittimen kautta sekä laitteessa on tuttu kuulokeliitin.

Redmi 9C on tulossa tarjolle kolmessa värissä, jotka ovat harmaa Midnight Gray, oranssi Sunrise Orange sekä sininen Twilight Blue. Malesiassa uutuuspuhelin maksaa edullisimmillaan 429 Malesian ringgitiä, joka on noin 90 euroa. Puhelimen saatavuus alkaa heinäkuun lopulla.

Lähde: c.mi.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Redmi