MotorolaYleinen

Tältä näyttänee Motorolan edullinen ”Moto G 5G” -älypuhelin – tunnettu vuotaja julkaisi kuvia

”Motorola Moto G 5G” / Kuva: Evan Blass

Motorolalta on huhuttu uutta edullisemman hintapisteen Motorola Edge Lite -puhelinta, mutta nähtävästi kyseessä on kuitenkin Moto G 5G -mallinimellä tunnettu älypuhelin, jos on uskomista tunnettua vuotajaa Evan Blassia. Blass on julkaissut kuvia puhelimesta, jotka paljastavat laitteen ulkoisen toteutuksen ja vahvistaa jo aikaisemmin huhuttuja ominaisuuksia.

Kuvien mukaan puhelimen takaosassa olisi neliömäinen kamera-alue, jossa on neljä kamerasensoria. Kameroiden oikealla puolella nähdään pitkulainen salamavalo ja takaosassa on myös Motorolan logo. Etuosassa on näyttöpaneeli, jossa on kaksi etukameraa. Puhelimen oikeassa kyljessä on virtapainikkeeseen integroitu sormenjälkilukija sekä äänenvoimakkuuspainikkeet. Vasemmassa kyljessä on nähtävillä todennäköisesti Google Assistant -painike. Kuvissa puhelin on esillä sinisessä väriversiossa ja todennäköisesti rakenne on kokonaisuudessaan muovia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien tietojen mukaan Motorolan edullisempaan 5G-älypuhelimeen oli lupa odottaa Snapdragon 765G -järjestelmäpiiriä, 6 gigatavua RAM-muistia sekä Android 10 -käyttöjärjestelmää. Lisäksi puhelimeen odotetaan 6,7 tuuman 90 hertsin näyttöpaneelia, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Takaosan kameran on odotettu koostuvan 48 megapikselin pääkamerasta, 16 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 8 megapikselin telekamerasta sekä 5 megapikselin neljännestä kamerasta.

Todennäköisesti Motorola on julkaisemassa uuden 5G-puhelimensa piakkoin globaalisti, mutta kovin tarkasti ei ole tietoja Motorolan suunnitelmista tuoda puhelinta myyntiin Pohjoismaissa.

Lähde: Phonearena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Tottakai se tulee suomeen myyntiin, mutta menee 2kk julkaisusta tulla jakeluun. Mutta onko se taas jotain muovilasi runkoisia?

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola