XiaomiYleinen

Redmi K60 Ultra julkaistaan 14. elokuuta 24 gigatavun RAM-muistilla – Samaa puhelinta odotetaan Xiaomi 13T Prona globaaleille markkinoille

Redmi K60 Ultra

Xiaomi on vahvistanut julkaisevansa uuden taittuvanäyttöisen MIX Fold 3 -älypuhelimen kotimarkkinoillaan Kiinassa 14. elokuuta. Tilaisuudessa on vahvistettu julkaistavan myös muita uutuuksia, joista yksi mielenkiintoinen on huipputason Redmi K60 Ultra.

Redmi K60 Ultra tulee olemaan premium-laite, josta Xiaomi on nyt julkaissut ensimmäisiä kuvia sekä yksityiskohtia. Redmi K60 Ultran odotetaan tulevan saataville globaalisti myöhemmin Xiaomi 13T Pro -puhelimena.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muotoilun osalta Redmi K60 Ultra on tuttua Xiaomia, sillä takaosassa on kookas kamera-alue ja väriversiot ovat vihreä sekä musta. Xiaomi on vahvistanut puhelimen saavan 144 hertsin näyttöpaneelin, jossa on 1,5K-tarkkuus. Puhelimeen on tulossa parhaimmillaan 24 gigatavua RAM-muistia sekä yhden teratavun verran tallennustilaa.

Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 9200+ -järjestelmäpiiri, joka tarjoilee huipputason suorituskyvyn. Laitteen takaosassa nähdään kolme kameraa, joista pääkameran tarkkuus on 50 megapikseliä. Toinen kameroista on todennäköisesti ultralaajakulmainen ja kolmas näyttäisi 2 megapikselin syvyys- tai makrokameralta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi K60 Ultran sekä MIX Fold 3:n rinnalla Xiaomi on vahvistanut esittelevän massiivisen 14 tuuman Xiaomi Pad 6 Max -tabletin sekä Smart Band 8 Pro -aktiivisuusrannekkeen.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi