XiaomiYleinen

Redmi Note 11E tullaan julkaisemaan myös nimillä Redmi 10 5G, Redmi 10 Prime+ 5G sekä POCO M4 5G

Redmi Note 11E

Xiaomi julkaisi vasta hiljattain kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden Redmi Note 11E -älypuhelimen, joka edustaa yrityksen edullisimpia 5G-puhelimia. Toistaiseksi puhelin on saatavilla vain Kiinassa, mutta tuoreiden tietojen valossa se tullaan tuomaan tarjolle myös globaalisti. Xiaomi-tiedoistaan tunnettu Twitter-käyttäjä Kacper Skrzypek on löytänyt siihen viitteitä MIUI-koodista.

Skrzypekin mukaan Redmi Note 11E tullaan uudelleen nimeämään ainakin kolmesti, sillä koodista on löytynyt tiedot Redmi 10 5G-, Redmi 10 Prime+ 5G- ja POCO M4 5G -puhelimista. Kaikki perustuvat samaan puhelimeen. Redmi 10 5G on nähtävästi suunnattu globaaleille markkinoille ja Redmi 10 Prime+ 5G on suunnattu Intian markkinoille. Poco M4 5G -nimellä laite tulee todennäköisesti saataville myös globaalisti ja Intiassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Yleisesti uudelleen nimeämisen ohella Xiaomi saattaa tehdä joitakin muutoksia laitteiden ulkonäköön, jota odotetaan ainakin Poco M4 5G -puhelimen kohdalla. Tekniikka pysyy usein samana, vaikka esimerkiksi muistien määrässä tai pääkameran tarkkuudessa voidaan nähdä eroja. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin puhelimia julkaistaisiin globaalisti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinassa julkaistussa Redmi Note 11E -älypuhelimessa oli 6,58 tuuman LCD-näyttöpaneeli Full HD+ -tarkkuudella ja 90 hertsin virkistystaajuudella. Tehoista on vastaamassa Dimensity 700 -järjestelmäpiiri ja RAM-muistia on jopa 6 gigatavua. Redmi Note 11E on varusteltu 50 megapikselin kolmoiskameralla, 5000 milliampeeritunnin akulla sekä 18 watin tehoisella pikalatauksella.

Kiinassa Redmi Note 11E maksaa edullisimmillaan 1199 juania, eli noin 169 euroa. Kyseessä on siis edullinen 5G-puhelin, joka tarjoaa kuitenkin miellyttäviä ominaisuuksia. Euroopassa puhelinta voisi kuvitella noin 200-250 euron hintapisteeseen. Tarkemmin Redmi Note 11E -puhelimen ominaisuuksiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Twitter (Kacper Skrzypek)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi