RedmiYleinen

Redmi Note 9- ja Redmi Note 9 Pro -puhelimet saapuivat ennakkotilattavaksi Suomessa

Redmi Note 9 Pro

Xiaomi kertoi jo viime viikolla, että yhtiön tuore Redmi Note 9 -mallisto tulee myyntiin Suomessa 25. kesäkuuta alkaen, mutta jo nyt uutuuspuhelimet ovat ennakkotilattavissa muun muassa Elisan, DNA:n ja Powerin kautta. Redmi Note 9 maksaa Suomessa 249 euroa, kun taasen Redmi Note 9 Pro maksaa vastaavasti 329 euroa.

Uutuuspuhelimien toimituksien kerrotaan alkavan aikaisemmin ilmoitetulla tavalla, eli 25. kesäkuuta. Nyt kuluttajilla on kuitenkin mahdollisuus ennakkotilata Redmi Note 9- ja Redmi Note 9 Pro -puhelimet, jotta pystyvät varmistamaan saavansa puhelimen käsiinsä ensimmäisien joukossa. Redmi Note 9 -mallistossa Xiaomi on keskittynyt tällä kertaa erityisesti kameraominaisuuksiin, hyviin näyttöihin sekä suuriin akkuihin.

  • Redmi Note 9 Pro 6 + 128 Gt – suositushinta 329 euroa
    • Värit: Interstellar Grey, Glacier White, Tropical Green
    • Jälleenmyyjät: Elisa, DNA, Telia, Gigantti, Power, Verkkokauppa.com, Mi Store
  • Redmi Note 9 4 + 128 Gt – suositushinta 249 euroa
    • Värit: Midnight Gray, Forest Green, Polar White
    • Jälleenmyyjät: Elisa, DNA, Telia, Gigantti, Power, Verkkokauppa.com, Mi Store

Redmi Note 9 Pro on uutuuspuhelimista hieman paremmin varusteltu. Siinä on muun muassa 6,67 tuuman suuruinen näyttöpaneeli sekä Snapdragon 720G -järjestelmäpiiri. Kameroita laitteen takaosassa on neljä, joista pääkameran tarkkuus on 64 megapikseliä. Puhelimessa on myös suuri 5020 milliampeeritunnin akku sekä Android 10 -käyttöjärjestelmä. Redmi Note 9 -puhelimessa on taasen pienempi 6,53 tuuman näyttöpaneeli, MediaTek Helio G85 -järjestelmäpiiri sekä 48 megapikselin neloiskamera. Lisätietoja Redmi Note 9 -malliston puhelimista voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Redmi