MotorolaYleinen

Toisen sukupolven taittuvanäyttöinen Motorola Razr saatetaan julkaista elokuun lopussa

Motorola Razr

Motorolan tiedetään kehittävän toisen sukupolven taittuvanäyttöistä Razr-älypuhelinta kovaa tahtia ja puhelimesta on saatu kuulla jo nyt jonkin verran luotettavia tietoja. Muun muassa Motorola-pomo kertoi, että toisen sukupolven taittuvanäyttöinen Razr-puhelin julkaistaan syksyllä, jonka lisäksi myös XDA Developers -sivusto on julkaissut laitteen odotettuja teknisiä tietoja.

Nyt myös luotettavista vuodoistaan sekä tiedoistaan tunnettu Evan Blass on kertonut Twitterissä, että Odyssey-koodinimellä tunnettu Motorola Razr -puhelin tullaan julkaisemaan elokuun loppuun mennessä. Tällä hetkellä Motorola tarjoaa valikoiduilla markkinoilla nykyisestä Motorola Razr -puhelimestaan 500 dollarin alennusta, joka on siis perusteltua sillä, että seuraavan sukupolven laite on jo aivan nurkan takana. Suomessa Motorola Razr maksaa tälläkin hetkellä 1599 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin XDA Developers -sivusto on julkaissut tietoja smith-koodinimellä tunnetusta taittuvanäyttöisestä älypuhelimesta, jonka mallikoodi on ”XT2071-4”. Kyseisen puhelimen tehoista pitäisi vastata Qualcommin Snapdragon 765 -järjestelmäpiiri, jossa on integroitu 5G-modeemi. RAM-muistia puhelimissa olisi tietojen perusteella 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa vastaavasti 256 gigatavua. Puhelimessa huhutaan olevan myös 2845 milliampeeritunnin akku.

Motorolan odotetaan käyttävän seuraavassa taittuvanäyttöisessä puhelimessaan Samsungin 48 megapikselin ISOCELL Bright GM1 -kamerasensoria takaosassa ja etuosassa kerrotaan olevan 20 megapikselin selfiekamera. Käyttöjärjestelmänä pitäisi olla Android 10. Motorolan tiedetään myös suurentavan hieman puhelimen näyttöjä verrattuna edeltäjäversioon. Esimerkiksi taittuvan näytön odotetaan olevan kooltaan 6,7 tuumaa, eikä 6,2 tuumaa.

Elokuun lopulla Motorolalta on siis lupa odottaa ainakin yhtä uutta taittuvanäyttöistä Razr-malliston älypuhelinta, mutta ennen julkaisua puhelimesta tullaan kuulemaan varmasti lisätietoja.


Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola