XiaomiYleinen

Redmi Note 9T sai Android 11 -päivityksen

Redmi Note 9T

Xiaomi on laittanut Googlen tällä hetkellä tuoreimman Android 11 -päivityksen jakeluun yhdelle edullisimmista 5G-puhelimistaan, eli Redmi Note 9T:lle. Aikaisemmin päivitys on ollut jaossa jo useille Xiaomin älypuhelimille, mutta jakelu laajenee pikkuhiljaa myös moniin muihinkin yhtiön laitteisiin. Android 11 on ladattavissa Redmi Note 9T -puhelimelle myös Suomessa.

Uusi päivitys tuo mukanaan lisäksi päivitetyn MIUI 12.5 -käyttöliittymän Android 11 -version ohella. Päivityksessä on kerrottu olevan Googlen toukokuussa 2021 julkaisemat tietoturvakorjaukset. Päivitys löytyy menemällä laitteessa: Asetukset > Tietoja puhelimesta > MIUI-versio > Tarkista päivitykset. Jos päivitystä ei löydy heti, niin sitä saatetaan jakaa hieman porrastetusti.

Mitään suuria muutoksia päivitys ei tuo MIUI 12.5 -käyttöliittymään, vaan Xiaomi päivittää taustalla aikaisemmin olleen Android 10 -version tuoreimpaan Android 11 -versioon. Google on kuitenkin tuonut Android 11 -käyttöjärjestelmään lukuisia uusia parannuksia, ominaisuuksia sekä muita optimointeja. Tarkemmin Android 11 -päivityksen uudistuksiin voi käydä tutustumassa tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi