Yleinen

Royolen toistaiseksi julkaisematon taittuvanäyttöinen puhelin pop-up-kameralla paljastui vuotokuvista

Kiinalainen Royole on yksi taittuvanäyttöisten älypuhelimien edelläkävijä, mutta valmistajasta ei kuitenkaan koskaan tullut tunnettua globaalisti. Vuonna 2018 julkaistiin ensimmäinen FlexPai-puhelin, jonka jälkeen on nähty myös toisen sukupolven versio. Nyt markkinoille on tulossa todennäköisesti kolmas puhelin, joka kantaa nimeä Royole F3 tai Royole FlexPai 3.

Puhelin on löytynyt jo alkuvuodesta asti kiinalaisen Tenaan tietokannasta, mutta toistaiseksi sitä ei ole julkaistu. Nyt tunnetun vuotajan Evan Blassin julkaisema uusi lehdistökuva paljastaa hieman enemmän toistaiseksi julkaisemattomasta puhelimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Royole FlexPai 3 -puhelimen näyttö taittuu ulkopuolella, joka tekee siitä hieman erikoisen. Näyttöä on kiertämässä yllättävän paksut kehykset ja näyttö on noin 7,2 tuuman kokoinen. Erikoisen laitteesta tekee myös sen pop-up-etukamera, joka näkyy kuvissa selvästi. Takaosassa nähdään laatikkomainen kamera-alue, jossa on kaksi kamerasensoria sekä LED-salamavalo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvista voidaan päätellä Royole FlexPai 3 -puhelimessa olevan yksi kaiutin sekä kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija. Rakenne on alumiinia sekä mahdollisesti lasia. Aikaisemmin Tenaa on ilmoittanut puhelimen mitoiksi 147,1 x 138,8 x 7 millimetriä ja siinä olisi 5G-yhteydet sekä Android-käyttöjärjestelmä. Toistaiseksi muuta ei puhelimesta ole tiedossa.

Evan Blass ei ole kertonut puhelimesta mitään muuta Twitter-tilillään. Toistaiseksi ei ole siis tiedossa, milloin laite julkaistaan, vai onko Royole päättänyt jo peruuttaa sen kokonaan.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen