AppleYleinen

Apple julkisti uudet täyslangattomat Beats Fit Pro -kuulokkeet – melunvaimennus ja 24 tunnin akunkesto 199 dollarilla

Apple on tänään julkaissut uudet Beats Fit Pro -nappikuulokkeet, jotka ovat hieman paremmin varustellut kuulokkeet aikaisemmin julkaistuista Beats Studio Buds -kuulokkeista. Lisäksi kyseessä ovat selvästi paremmin varustellut kuulokkeet kuin Applen hiljattain julkaisemat 3. sukupolven AirPodsit.

Beats Fit Pro -kuulokkeissa on tulpallinen rakenne ja samalla rakenteessa on erillinen siipi, joka pitää kuulokkeet mukavasti korvissa myös urheillessa. Kuulokkeista on tehty IPX4-luokituksen mukaisesti roiskevedenkestävät, joten ne kestävät myös hikeä. Apple esitteli kuulokkeista useampia väriversioita, jotka ovat musta, harmaa, vaaleanpunainen sekä valkoinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuskuulokkeissa on Apple H1-piiri sisällä, joka takaa monia ominaisuuksia, kuten nopean yhdistämisen sekä automaattisen vaihtamisen Applen laitteiden välillä. Kuulokkeissa on kerrottu olevan dynaaminen pään liikkeiden seuranta, joka mahdollistaa tuen Spatial Audio -äänitoteutukselle. Myöskin aktiivinen taustamelun vaimennus löytyy Beats Fit Pro -kuulokkeista, jonka kerrotaan olevan pääosin samanlainen kuin AirPods Pro -kuulokkeissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Apple on panostanut myös äänenlaatuun ja tuettuna on adaptiivinen taajuuskorjain äänen optimoimista varten. Aktiivisen taustamelun vaimennuksen ohella Beats Fit Pro -kuulokkeissa on myös läpikuuluvuustila. Apple on luvannut kuulokkeille latauskotelon avulla jopa 24 tunnin akunkeston, mutta itse kuulokkeissa on 6 tunnin akunkesto melunvaimennuksen kanssa. Tuettuna on myös pikalataus, sillä 5 minuutin latauksen kerrotaan takaavan jopa tunniksi lisää virtaa.

Beats Fit Pro -kuulokkeiden ennakkomyynti on alkanut tänään ja toimitukset käynnistyvät 5. marraskuuta valituilla markkinoilla. Yhdysvalloissa kuulokkeiden hinta asettuu 199 dollariin. Kiinassa kuulokkeet tulevat myyntiin joulukuussa ja muilla markkinoilla vasta vuonna 2022.

Lähde: Beats Fit Pro -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple