HuaweiYleinen

Saapuvatko uudet Huawei Pura 70 -lippulaivapuhelimet myyntiin Suomessa? Näin Huawei kommentoi

Huawei Pura 70 Pro

Huawei julkisti tänään Euroopan markkinoille uudet lippulaivatason Huawei Pura 70 -älypuhelimet, jotka tuovat mukanaan uusimmat Kirin-järjestelmäpiirit, 5G-yhteydet sekä monia muita innovaatioita esimerkiksi kameroiden osalta. Huawei on nyt antanut myös selkeän vastauksen siitä, nähdäänkö puhelimia Suomessa myynnissä.

Yhdysvaltojen asettamien rajoitteiden myötä Huawei ei ole myynyt Suomessa puhelimiaan, vaan yhtiö on keskittynyt muihin tuotekategorioihin. Huawei on ollut edelleen vahvasti läsnä älykelloissa ja kuulokkeissa, eikä nähtävästi tilanne ole muuttumassa Pura 70 -sarjan lanseerauksen myötä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei on nimittäin vahvistanut SuomiMobiilille, että uusia puhelimia ei suunnitella lanseerattavaksi Suomessa.

”Tällä hetkellä ei ole suunnitelmia lanseerata Huawei Pura 70 -sarjaa Pohjoismaissa”, kommentoi Huawein edustaja SuomiMobiilille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Pura 70 Ultra

Huawei toi viimeksi vuoden 2020 lopulla Suomessa myyntiin Mate 40 Pro -puhelimen, mutta tämän jälkeen uusia laitteita ei ole nähty myynnissä. Huawein puhelimien kysyntä romahti Suomessa, kun puhelimissa ei ollut enää Googlen palveluita tai 5G-yhteyksiä. Valituissa maissa Huawei on kuitenkin pyrkinyt pysyttelemään pinnalla julkaisemalla huipputason puhelimia edullisempien laitteiden rinnalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudet Pura 70 -sarjan älypuhelimet ovat Euroopassa tulleet saataville ainakin Saksassa, Italiassa, Puolassa, Turkissa, Romaniassa ja Espanjassa. Pura 70 -puhelimen hinta on 999 euroa, Pura 70 Pron hinta on 1199 euroa sekä Pura 70 Ultran hinta on 1499 euroa.

Tarkemmin Huawein uusiin Pura 70 -puhelimiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei