HonorYleinen

Porsche Design Honor Magic6 RSR julkaistiin Euroopassa huimalla 1 699 euron hinnalla – suomalaisille hintalappu jopa 1 950 euroa

Porsche Design Honor Magic6 RSR

Honor on julkistanut tänään Euroopassa uusimman Magic6-sarjan puhelimensa, joka jatkaa samalla yhteistyötä Porsche Designin kanssa. Kyseessä on jo Kiinassa aikaisemmin esitelty Porsche Design Honor Magic6 RSR.

Aikaisemmin Honor on tuonut myyntiin valituilla markkinoilla Porsche Design Honor Magic V2 RSR -puhelimen 2 699 euron suositushinnalla. Nyt uusi Porsche Design Honor Magic6 RSR ei maksa aivan yhtä paljoa. Euroopassa keksimääräinen suositushinta on 1 699 euroa 24 gigatavun + 1 teratavun muisteilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Porsche Design Honor Magic6 RSR

Honor ei kuitenkaan Suomessa puhelinta myy virallisesti jälleenmyyjien kautta. Porschen virallisesta verkkokaupasta suomalaiset voivat puhelimen kuitenkin tilata itselleen. Samalla myös hinta on korkeampi, sillä Porsche myy puhelinta 1 950 euron hinnalla. Puhelimesta on kaksi väriversiota, jotka ovat Frozen Berry Metallic sekä Agate Grey.

Porsche Design Honor Magic6 RSR -puhelimen rakennetta on hieman uudistettu, ja nyt paksuus on 8,9 millimetriä ja painoa on 237 grammaa. Honorin mukaan takakuoren ja metallirungon suunnittelu perustuu Porsche Taycanin etuosan pystysuoraan estetiikkaan. Puhelimen runko on valmistettu titaanista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Porsche Design Honor Magic6 RSR

Takakameramoduuli on saanut inspiraationsa Porschen kuusikulmaisesta rakenteesta, joka jäljittelee urheiluauton alkuperäistä väriä ja rakennetta. Puhelin on varustettu Honor Anti-scratch NanoCrystal Shield -lasilla, jonka sanotaan olevan 10 kertaa pudotusta kestävämpi ja 10 kertaa naarmunkestävämpi kuin perinteinen lasi.

Lisäksi mukana on Honorin ja BOE:n yhdessä kehittämä ”Dual-layer OLED Tandem Display” -näyttöpaneeli. HDR-huippukirkkaus yltää jopa 5000 nitiin asti, mutta samalla näytön virrankulutus vähenee 40 prosentilla ja näytön käyttöikä on kasavanut 600 prosentilla. Näyttö on edelleen 6,8 tuuman kokoinen ja tarjoaa 120 hertsin virkistystaajuuden.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Porsche Design Honor Magic6 RSR

Muuhun tekniikkaan ei ole merkittävää uudistusta saatu. Pääkamerana käytössä on päivitetty H9800-sensori (OmniVision OV50K), joka on kooltaan 1/1.3 tuumaa ja siinä on säädettävä f/1.4-2.0-aukko. Mukana on uusi 1200 pisteen tarkennusjärjestelmä, joka pitää kuvattavan kohteen tarkkana.

Lähde: Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor