JollaSailfish OSYleinen

Sailfish 3 nyt ladattavissa testiversiona

Suomalainen Jolla on julkaissut Sailfish 3 -käyttöjärjestelmäversion testiversion halukkaiden ladattavaksi. Uusi versio tullaan esittelemään tarkemmin Sailfish 3 Day -tapahtumassa 8. marraskuuta Helsingissä.

Sailfish 3 tuo mukanaan lukuisia uudistuksia ja parannuksia. Paikallisten mobiiliekosysteemihankkeiden paremmaksi tukemiseksi Sailfish 3 mahdollistaa entistä varmemmat ja tasaisemmat ohjelmistopäivitykset, palvelut itsenäisten tuotekehityskeskusten luomiseen, paikallisen ylläpidon, koulutukset sekä asiakaskohtaisesti räätälöitävät ohjelmisto-ominaisuudet. Sailfish 3:ssa on myös merkittävästi laajemmat turvallisuustoiminnot, joiden ansiosta käyttöjärjestelmä on entistäkin vahvempi ja soveltuu näin erinomaisesti erilaisiin yritystarpeisiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Halukkaiden ladattavaksi tulleessa Sailfish 3.0.0.5 -versiossa on muun muassa uusittu pika-asetusvalikko, vaaleat teemat, näppäimistöeleet sekä helpompi pääsy kameraan suoraan lukitusnäytöltä. Laajemman listauksen päivityksen kaikista uudistuksista löydät Jollan sivuilta.

Ensi viikolla 8. marraskuuta myös Sailfish X tulee laajentumaan uusille laitteille. Jolla rupeaa tukemaan kaikkia Xperia XA2 -laitteita. Mukaan on siis tulossa Xperia XA2, Xperia XA2 Plus ja Xperia XA2 Ultra.

Lähde: Jolla Blog

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Jolla