AndroidJollaSailfish OSYleinen

Sailfish OS 2.0.4.14 Fiskarsinjoki ladattavaksi kaikille Jolla-laitteille

SailfishOS_logoJolla on tänään laittanut jakoon uuden päivityksen Sailfish OS -käyttöjärjestelmällensä. Päivityksen jakelu on aloitettu Jolla 1, Jolla C ja Jolla Tablet -laitteille. Uusin päivitys kantaa nimeä Sailfish OS Fiskarsinjoki ja se on versionumeroltaan 2.0.4.14. Jolla ilmoittaa myös nopeuttavansa Sailfish OS -päivitysten toimituksia.

Päivitys tuo mukanaan korjauksia ja uusia ominaisuuksia. Jolla kertoo päivityksen kohokohdiksi muun muassa ominaisuuden tallentaa kuvia ja videoita suoraan muistikortille ja nyt konferenssipuhelujen ansiosta puheluun voi osallistua useita henkilöitä. Päivityksen mukana tulevat myös tieteellinen laskin, lisämuokkausmahdollisuudet Galleria-sovellukseen sekä tiedostojen jakaminen suoraan tiedostojen hallinnasta.

Uusien ominaisuuksien ohella päivitys parantaa käyttöjärjestelmän vakautta sekä korjaa tunnettuja ongelmia. Kokonaisuudessaan Fiskarsinjoen tuomiin uudistuksiin ja korjauksiin voit tutustua Jollan julkaisemasta listasta. 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Miten tämän intexin saisi päivittymään

    1. Intex Aqua Fish ei tosiaan ole vielä saanut uusimpia Sailfish OS -päivityksiä, mutta ne on mahdollista päivittää terminaalin kautta. Ohjeet löydät tuolta: https://together.jolla.com/question/133600/how-to-update-sailfish-the-unofficial-way/

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android